*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Schneider
Kesin gelecektir, meraklanma bu kadar. Güzel

Direkt Hernandez'i High Dream Plus yap, Level Max olunca da sanırım 242 filan olacak, artık kötü bir Gacha filan çıkıp da moralin bozulunca bakar bakar moral bulursun. Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Evet öncelik ona geldi.

Napoleon ilk HD+ kartım olacaktı, Hernandez geldi 2. plana düştü. Hernandez'i HD+ yaptım Sawada geldi ve yine 2. plana düştü.

Şimdi Ultra geldi bu sefer 3. plana düştü. Yazık oldu canım Napoleon'a çürüdü gitti kenarda. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Benim Victorino için yaşadığımı yaşıyorsun. Dil Çıkarma

Dediğim gibi onu beklet, hiç acele etme, çıkarsa aynısından High Dream yaparsın, çıkmazsa da yapacak bir şey yok. Kaleci bu oyundaki en önemli oyuncu, hele ki Hernandez varken, gidip de Louis için Bayram masrafı yapacak değilsin herhalde. Güzel

Önce emniyet, sonra hareket. ^_^//
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Şimdi Napoleon'a acı dolu gözlerle bakmak için bakayım dedim kadroya, Kisugi çarptı gözüme ve 4. planda şu an. Ah Napoleon ah. Güzel

Bekleyecez artık hemde baya bi bekleyecez, ligde de Black Ball bitiyor artık 600 medal biriktirmekte ölüm tabi. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Benzer durum hemen hemen herkeste vardır. Bende de,

- Road to 2002 Dream Tsubasa,
- Road to 2002 Dream Shou,
- Road to 2002 Dream Takeshi,
- 25th Dream Victorino

Black Ball için bekliyorlar ama bu gidişle çok beklerler. Dil Çıkarma

Ben Victorino'yu geçtim, sanırım Tsubasa ve Shou'yu bile *aynısı* çıkabilir umuduyla bekleyenler listesine katacam. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Shou Mu Çıktı
Taro Misaki
[Resim: jlhx75t.png]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,072 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,820 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,603 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 5 Ziyaretçi