*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(24-09-2013, Saat: 17:33)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen Ramon Victorino çıktığı zaman burada söylemeyin, olan var olmayan var. Güzel

İnşallah darısı senin başına Hikaru Matsuyama Kalp - Sevgi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
İnşaAllah, teşekkürler.

Zaten Matsuyama'dan sonra takımımda en çok görmek istediğim oyuncu Victorino... Bakalım bekliyoruz. uyu

Defence ya da Offence çıksaydı Bonus açısından da çok iş görebilirdi ilerleyen günlerde ama en azından Tsubasa Point ile şu anki etkinlikten bile alabileceğinden daha iyisini kazanmış durumdasın, ya da şöyle diyeyim bu kazandığın kart sayesinde etkinliği ilk 25'te bitirmiş gibi oldun. Eh, daha ne olsun...
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(24-09-2013, Saat: 17:33)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Lütfen Ramon Victorino çıktığı zaman burada söylemeyin, olan var olmayan var. Güzel

Siz böyle söyledikçe oyun yapımcılarına arkadaşlardan yardım alarak kart takası getirmeleri için baskı yapasım geliyor. Güzel Parası neyse verelim yani. Dil Çıkarma

@Rivaul

Hayırlı olsun bu arada. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(24-09-2013, Saat: 17:57)Schneider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Siz böyle söyledikçe oyun yapımcılarına arkadaşlardan yardım alarak kart takası getirmeleri için baskı yapasım geliyor. Güzel Parası neyse verelim yani. Dil Çıkarma

@Rivaul

Hayırlı olsun bu arada. Güzel

İnşAllah Darısı sizlerin başına Gülümseme Şu anda 3 kere açtım bu gachadan Birisi kötü platin , Diğeri Offence P R2002 Misaki (P+ ball ile P+'ya yükselttim) Birde Bu kart olunca çok mutlu oldum Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Benim için artık böyle bir ihtimal kalmadı çünkü tüm Tsubasa Point'lerimi harcadım. Güzel

Açtığın Gacha sayısına göre çıkan kartlar gerçekten çok iyi. Bu şansı tutturmak için her ne yaptıysan sakın bırakma, aynen devam. ;)

...
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Hala etkinliği oynayanlar varsa Fever Time çıkmış. Gerçi 20 dakika olmuş çıkalı ben de yeni farkettim. uyu

Eyvah eyvah, Infinite League'te bugün tam bir hezimet yaşamışım, oynadığım 10 karşılaşmanın tamamını kaybetmişim. Kızgın - Sinirli
Neyse Salinas'a bi' Guarana ısmarlayayım da kendine gelsin. Güzel
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,078 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,825 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi