*

Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team

Bu konu; 14853 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.69/5 - 13 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valla' bilmiyorum adminim, hiç denk gelmedim şu ana kadar. Güzel

Ama eğer *at* gibi vuruyorsa bu senin için iyi haber bence. ;)
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Aa ben karıştırmışım adamları özür yanlış hatırlıyormuşum demek ki.Neyse canı neticede 220 ve daha üste güçlü bir adam kattın kadrona o zaman forvetin coşsun sadece tsubasaya bel bağlamazsın artık.
  [Resim: 10f2q9s.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Anime'den bilmem hatırlar mısınız ama Matsuyama & Misaki tanışmasının ilk anlarının anlatıldığı bir bölüm vardı, Hokkaidou'da geçiyordu da Matsuyamaların topu atların alanına kaçmıştı ve Misaki bu vahşi ve güçlü atlardan canını zor kurtarmış, topu da almayı başarmıştı. İşte bu bölümdeki atlar içerisinde yer alan atlardan bir tanesi de büyük ihtimalle bu Dosanko cinsi at olsa gerek.

İyi en azından öyle çok uyduruk bir şut yerine Hokkaidou'ya ait bir kavramı Oda'ya monte etmişler, bu açıdan beğendim doğrusu. ;)
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
Bi maç yapayımda görelim şu şutu Gülümseme

@hikaru Matsuyama 160 olmuşsun geliyorum arkandan merak etme ;) Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
@SvChatos

Vallahi tebrik ederim, hele şükür HD+ Road To 2002 kartın oldu Açık Ağızlı GülümsemeAçık Ağızlı GülümsemeAçık Ağızlı GülümsemeAçık Ağızlı Gülümseme

Ama gerçekten, bugün 3 farklı hesap açtım sadece 1'er tane Sho ve Wakabayashi çıktı. Geri kalan hep Oda, Souda, Jitou, Sano vs.

6 oyuncu saçmalığı eğer son bulduysa gerçekten sevindim. Süper
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık
(20-09-2013, Saat: 18:03)SvChatos® Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @hikaru Matsuyama 160 olmuşsun geliyorum arkandan merak etme ;) Açık Ağızlı Gülümseme
Sen de benim takımı mı takibe aldın nedir. Güzel Sen böyle deyince ben de seninkine bakayım dedim, fena değil 151 olmuşsun. ;)

Boss Ranking'te 939'a çıkmışım, 900 olsam da şu 10 Training Ball'u alsam çok hoş olacak ama bu gidişle zor. Ben adım gibi eminim; sayısı az ya da çok olabilir ama birçok kullanıcı şu anda bu etkinliğe Stamina harcıyor, diğer türlü bu kadar düşük bir sıralamada olmam mümkün değil. Kızgın - Sinirli
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Tsukurou Dream Team Artworks (Post-2013) Hadeon 0 438 30-10-2024, Saat: 21:58
Son Yorum: Hadeon
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team Kadrolarınız herzem 17 7,660 04-08-2024, Saat: 14:14
Son Yorum: TaroMisaki
Tsukurou Dream Team Mobile [Android] ジャイロメ59 25 9,078 09-11-2023, Saat: 03:47
Son Yorum: sjshsijwjwna
Tsukorou Dream Team Özel Turnuva junmisugi 156 41,825 24-03-2023, Saat: 04:33
Son Yorum: Tisbir
Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team [Tüm Kartlar] ScoUnk 53 21,604 28-12-2020, Saat: 00:44
Son Yorum: yasarumit

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi