*

CT2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao Türkçeleştirme Çalışması ile İlgili Bilgi

Bu konu; 25 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Umarım öyle olur. 

Hack ile çalışmalara hiç başlamadın mı? İlk defa başlayacaksan eğer Onur Epik'in kanalındaki youtube hack videolarını izlersen daha kolay bir şekilde kavrayabilirsin. Orada adım adım örnek anlatımlar yaptığı için izlerken durdurup aynı değişiklikleri yaparsan bu pratikte baya faydalı olacaktır.
Yukarı Çık Cevapla
@dapanpo2025

Hayır, bu yeni bir hack çalışması değil. Çin' li arkadaşlarınızın yaptığı Zhangjianihao hackin Peak Battle versiyonunun bizim dilimize, yani Türkçeye çevirilmiş hali olacak. 

Daha önce Zhangjianihao hackin V10 versiyonunu Türkçeye çevirmiştim ve birçok arkadaşımız, bu Peak battle hackide Türkçeye çevirmemi isteyince, onu da geçen ay itibariyle çevirmeye başladım. Henüz çeviri çalışması devam ediyor ama çok az kaldı. Birkaç gün içerisinde bitirip paylaşabilirim.
Yukarı Çık Cevapla
Hex Editör kullanabiliyorum Tolga abi. Ama hem okul olduğu için hem yoğun dönemden geçiyorum malum ortaokul, o yüzden sadece bilgi ekranını değiştirebiliyorum. Onur abi yeni hack yapma videosu atacak diye şu an birşey yapmadım. Açık Ağızlı Gülümseme
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Oyunun Türkçeleştirme çalışmasını bugün itibariyle tamamlayıp paylaştım. Aşağıdaki linkte yer alan konudan indirebilirsiniz. 

Captain Tsubasa 2 - Peak Battle Zhangjianihao Hack (Türkçe Versiyon)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
elinize sağlık güzel çevirme olmuş
Yukarı Çık Cevapla
Bu hacki oynamak için sabırsızlanıyorum
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,556 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Zhangjianihao ve CT2 Hackleri Telefonda Oynama[Videolu] AlphaT®.NET 37 11,318 26-06-2026, Saat: 19:49
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,494 24-06-2026, Saat: 13:32
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 317 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,211 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: