*

CT2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao Türkçeleştirme Çalışması ile İlgili Bilgi

Bu konu; 25 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İkinizde sağolun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Merhaba arkadaşlar,

Oyunun çevirisinde sonlara geliyorum. Az bir işi kaldı. Takım isimleri, oyuncu ve teknik isimlerini çevirdim. Kupa ve bilgi ekranı çevirileri de bitti. Ara sahnelerde bitti. Tabii ara sahneler ile ilgili sizlere bir sorun olacaktı. 

Şimdi oyunda bazı ara sahneler kaldırılmış. Mesela Toho maçı sonrasındaki sahneler ve Furano maçı öncesindeki Matsuyama - Misaki konuşması kaldırılmış. Aslında kupa finalleri sonrasındaki zorunlu ara sahneler dışında birçok sahne, maçları sıra ile oynarak gittiğimizde açılmıyor. Flamengo maçı öncesi Tsubasa - Carlos ve birçok maç öncesi diyalog gibi... Ama 0026-01-05 gibi maç kodunu girdiğimizde bu maçtaki ara sahne ve diğer orijinaldeki birçok ara sahne açılıyor. Ben bir kısmını çevirdim ama bu durum bu hile kodu ile oyunu açtığımızda çıkan ara sahneler olduğu için hepsini gereksiz yere çevirmek istemiyorum. 

Bu ara sahnelerin kaldırılmasının nedeni sanırım 3 farklı rota ile farklı maç sıralaması olduğu için bir Rota da o takım yerine farklı bir takım varsa o ara sahne o maç öncesine veya sonrasına uyumsuz olacağı için kaldırılmış sanırım. Bu yüzden birçoğu hile kodu ile açılsa da aslında normal her rakibi yenip ilerlediğimizde açılmıyorlar. Tabii şifre ile açma durumunda bu sahneler çıkıyor mu onu denemedim. 

Bu oyunu oynayan birkaç arkadaşımızın videolarını izledim ve bir-iki ara sahne dışında birçok sahne bendeki gibi açılmıyormuş. Benim emulatörden kaynaklı olduğunu düşünmüştüm ama sorun yokmuş. Şifre ile oyunu açan ve zorunlu kupa finalleri dışında bu orijinaldeki ara sahneler ile karşılaşan arkadaşlarımız varsa bu konuda bilgi verebilirlerse bende kontrol eder ve bu şekilde çıkan ara sahneleri de çeviririm.

Oyunu oynayan arkadaşlarımızdan bunu rica etmek için bunları yazdım.  Gülümseme

Not: Sonradan her ihtimale karşın normalde çıkmayan ara sahneleri de çevirdim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Tebrik ederim Abi eminim çok güzel olmuştur Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla
Oyunun çevirisinde ne aşamada olduğum ile ilgili sizleri bilgilendirmek istiyorum.

Sadece maç içi yeni eklenen diyalogları çevirmek kaldı. Yani bazı yeni şut ve teknikler sırasında çıkan oyuncunun veya spikerin söylediği metinleri çevirme işi kaldı. O da bittikten sonra tüm maçların Türkçe şifrelerini oluşturup sizlerle paylaşırım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2

Hadi bakalım merakla bekliyoruz
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Yukarı Çık Cevapla
TsubasaTR için değerli bir çalışma olacağı kesin Tolga abi.Hadi hayırlısı. Zaten bende hack yapmayı öğrenince başlayacağımAçık Ağızlı Gülümseme
Rugby,handball,ne isterseniz olsun.Sporu kendiniz seçeceksiniz,eğer bu sahayı istiyorsanız,Bana bir gol atın da göreyim hadi!

Genzo Wakabayashi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,556 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Zhangjianihao ve CT2 Hackleri Telefonda Oynama[Videolu] AlphaT®.NET 37 11,318 26-06-2026, Saat: 19:49
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,494 24-06-2026, Saat: 13:32
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 317 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,211 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: