*

CT2 Peak Battle Hack By Zhangjianihao Türkçeleştirme Çalışması ile İlgili Bilgi

Bu konu; 25 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Hiena 2 Kolay gelsin Abi senin sayende bu hackide türkçe oynayacaz İnşAllah  Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Ysy56 İnşallah Kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
aynen zor iş kafayı yoruyor, god of serileri olsun metal gear solid 3, mortal combat shaolin monks, resident evil 4 ve code veronica bunlar ps2 nin vazgeçilmezleri tabiki türkçe oynamak bizler için daha anlamlı sana şimdiden kolay gelsin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Ysy56

Sağol. Biraz sizler için çevirmek istiyorum, birazda, ilerde bu oyundan portreleri kullanmak istediğim yeni hack çalışmaları yapmak istiyorum ve bunları araştırırken, oyunu Türkçeye çevirip bunu yapmak daha kolay oluyor. Birazda bu yüzden çevirmek istedim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Kolay gele üstad.
Yukarı Çık Cevapla
@Hiena 2 Haklısın Abi şimdiden Teşekkür ediyorum Kolay gelsin Gülümseme
YouTuber olmak bir yandan iyi bir yandan zor önemli olan keyif almak Captain Tsubasa videoları atmaktan baya keyif alıyorum kanalıma ulaşmak için mavi renkli yazıya tıklayabilirsiniz  Gülümseme  K.MASTER64KYT
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,556 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Zhangjianihao ve CT2 Hackleri Telefonda Oynama[Videolu] AlphaT®.NET 37 11,318 26-06-2026, Saat: 19:49
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,494 24-06-2026, Saat: 13:32
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 319 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,211 16-05-2026, Saat: 21:53
Son Yorum: Jemyro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: