*

CT-2 Hack Sohbet Bölümü

Bu konu; 69 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Tsumax
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aşağıdaki 3 yöntemle de oluyor.

1.Yöntem;

127 = A9 

12E = A9

Oyuna başlarken Kıck off & Contınue bölümünde entere bastıktan sonra takım seçme butonu açılacak.

-------------
2.Yöntem:

Eğer kick off Contınue bölümünde buton çıksın isterseniz aşağıdaki kodları giriyorsunuz.

A9 = F5 01 20 kodlarını giriyoruz. 

Yalnız bu tercihi seçerseniz sadece bir kez maç seçme hakkınız oluyor, 1.işlemde ise hep seçme hakkınız var.

Ve bu tercihi seçtiğinizde oyunu açmak için İlk önce 00 yazan rakamı değiştirdiğinizde A Tuşuna basacaksınız, sonra Enter Sonrada Selecth yapacaksınız

Yani A + ENTER + SELECTH aksi takdirde oyunu açamazsınız

-------------
3.Yöntem:

127 : A9
12E : A9
F3 : 4C 0A 81

Continue bölümüne tıkladığında maç seçip, maça gidebiliyorsunuz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Ben ilk yöntemle yapıyordum

2.yöntem sen burda yazınca netleşti bu yöntemle rakibini seç modunu yapmıştım ama takımlarımız da maçlara göre level olarak eşit oluyordu yani misal 6.Flamengo maçını seçtiğimizde tüm takım 6 level oluyordu dengeyi sağlıyordu yani

3.Yöntemi hiç bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
@Jun Misugi

Çok uzun zamandır bu 2. yöntemi denemeyince bunu unutmuşum. Flameno maçını seçince oyuncularım 8 levelde başladılar. Bu, hack oyunu yaparken veya kod araştırması yaparken baya faydalı olacak. Hızlıca bir şeyleri denemek istediğimde 0026-01-XX hile kodu ile açıyordum ve oyuncularım level 1 de başlıyordu. Özellikle milli maçlarda güç farkı nedeniyle Tsubasa, Hyuga gibi oyuncular için hile kodu ile güç arttırma işlemini sürekli yapmak zorunda kalıyordum ve uygulamak istediğim şeyi yaparken rakiplere yakalandığımda ancak o şekilde ilerleyebiliyordum. Artık bu 2. yöntemi uyguladığım bir rom oluştururum ve onun üzerinden istediğim şeyleri uygulayabilirim.  Gülümseme

Ve şimdi baktığımda Brezilya maçında oyuncularım 41 level ile oynuyorlar. Bu açıdan bu 2.yöntem çok işime yarayacak.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla
Thank you very much! You are a good man,
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Wakashimazu123 ve Hack Oyunlarının Saçmalanması. ジャイロメ59 23 7,556 30-06-2026, Saat: 09:56
Son Yorum: Arem bey
Captain Tsubasa 2 NES Crazy St.E. (W.Cup) Hack S. Levin - Levin Shot By Crazy Striker Crazy Striker 36 6,493 24-06-2026, Saat: 13:32
Son Yorum: Arem bey
ilk hack calismam Prime Italy Hack (yakinda) saksak 3 317 28-05-2026, Saat: 23:07
Son Yorum: Jemyro
Bayern münih hack:(levin44) levin44 11 2,211 16-05-2026, Saat: 21:53
Capitan Tsubasa 2 Bayer Munih hack levin44 6 1,413 16-05-2026, Saat: 21:43

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: