*

Nankatsu Toho Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker

Bu konu; 5 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maç öncesi ara sahnede neden bozulma oldu bilmiyorum ama sanırım bir emulatör problemi oldu. Bende hiç böyle bir sorun olmadı. Orada normalde bir karakter yok ve tribünler gösterilirken, spiker konuşuyor ve Hyuga uzun bir aradan sonra sahada falan diyordu.

Maçta kontrollü oynadın ve belki de doğru karar buydu. Ama önceki maçlarda baya level atladığından dışardan vuracağın şutlar ile gol bulabilirdin. Drive şut, hyper şut ve alçak ceza sahası şutu olan acrobatic overhead ile goller bulabilirdin. Ki Wakashimazu, kale boş diye çektiğin normal şuta yumruk yapıp yemişti ve arada yumruk yapacağı için bu özel şutları yerdi büyük oranda.

Bu arada oyunda Hyuga ve Tsubasa' nın counter şutları vardı ama sen vurmadığın gibi Hyuga da vurmadı ne yazık ki. Tsubasa' nın ki Acrobatic overhead şutuydu.

Nitta' nın yedeklerde de olmasının nedeni; son maçlarda Misugi ilk 11 de olacağı için ve her maçta yedek kadroyu değiştiremediğimiz için Nitta' yı o son maçlarda oyuna almak isteyenler olabilir diye yedekler arasına aldım.

Misugi' de koç olduğu için ve bunlar hazırlık maçları olduğu için daha önemli olan son maçlarda kadroda yer alacak.

Matsuyama da, Hyuga' dan sonraki gol yollarında 2. etkili silahımız olacağı için şuan orta sahada ama ağır toplar takıma katıldıkça O da defansa çekilecek.

Not: Bilgi ekranındaki Tiger şut bilgisini, sizin Japonca' dan çeviri konusundan almıştım ama bu bilgi yıllar sonraki yeni seri bilgisi olduğu için vardı ama bu oyunda zaten bu şutu yeni öğrendiği için tuhaf bir bilgi oldu.  Dil Çıkarma İlginç bir şekilde sen okurken aklıma geldi ve hata yaptığımı anladım. Demek ki dış gözle bakmanın faydası çokmuş. Editlerken ve oynarken hiç bunun farkına varmadım. Bir sonraki güncellemede bunu düzeltirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Nankatsu Toho Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker - Yazar: Hiena 2 - 06-11-2023, Saat: 20:10

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,400 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,310 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 389 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,635 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 86 22-07-2026, Saat: 13:45
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: