*

Nankatsu Hanawa Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker

Bu konu; 10 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daimaru power blok yaptığı zaman oyun kilitleniyor. Bu oyunu editlerken yakın görünümü olan birkaç oyuncuda daha power blok sırasında bu durum olmuştu ve farkedince düzeltmiştim. Yakın görünümü olduğu için o özel teknik sırasında yakın görünüm girilmesi gerekiyor. Tabi eklenen power blok orijinaldeki 2A kodlu Direceu nun olursa sorun olmuyor ama Galvan, Libuta gibi oyuncuların power bloğu eklenenince oyun kilitleniyor. Şimdi bunu düzeltip linkleri güncellerim. 

Onun dışında Taki ile birkaç kez sıradan oyuncular ve Tachibina'lara yakalanıp verkaç yaptım ve herhangi bir kilitlenme olmadı. Sende neden kaynaklı oldu bilemiyorum. Verkaç sırasında oyunu + tuşu ile hızlandırmış mıydın, bazen bu hızlandırma sırasında bazı özellikler bozuluyor. Hızlandırma yapmışsan ondan kaynaklı da olabilir. Ben yinede birkaç kez daha Taki ile deneme yaparım.

Birde güncellenmiş versiyonda Hanawa kalecisi nasıl, gol atabiliyor musun ve gücü ne derecede? Gerçi Nagano ile gol attığını belirttin ama bu, istisnada olmuş olabilir. Tabi bu durumda kaleci iyi mi yoksa çok mu zayıf oldu, bunu da belirtirsen ona göre Daimaru' nun power bloğunu düzeltirken kaleci ayarlamasını da yapayım.

Evet, izleyenler, senin videoların üzerinden taktikler geliştirecekleri için rövanş maçlarını oynaman artık daha mantıklı geliyor.  Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Nankatsu Hanawa Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker - Yazar: Hiena 2 - 26-10-2023, Saat: 20:46

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,379 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,296 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 388 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,614 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 86 22-07-2026, Saat: 13:45
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: