*

Shutetsu Ulusal Turnuvayı Nasıl Kazandı?

Bu konu; 21 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Jun Misugi

Furano takımı ile Misaki turnuvada ilk birbirlerini gördüklerinde Matsuyama, "Çok çalıştık ve ulusal turnuvaya katılmayı başardık." demişti. Misaki'nin geçmişte Furano'da bir süre yer aldığı zaman gösterildiğinde Furano çok güçlü değildi, Misaki onların gelişmesine katkıda olmuştu. O halde önceki turnuvaya katılamamışlar ama zamanla gelişerek seride gözüken turnuvaya katılmayı başarmışlar.

Naniwa takımı vardır bence de, Hanawa'dan emin değilim ama muhtemelen onlar da vardır.

Musashi'nin ben de olmadığını düşünüyorum. Peki Musashi ve Meiwa gibi takımlar neden yer almaz? Elemelerde kaybetmeleri mantıklı gelmiyor. Meiwa 1 yıl önce de vardı, hatta Misaki'nin geçmişte bir süre Meiwa'da oynadığı gösterildiğinde takım güçlü resmedilmişti. Bu yüzden turnuvada olmamaları garip. Musashi takımı muhtemelen 1 yıl önce yoktu, Nankatsu şehri nasıl karma takım oluşturduysa, Musashino şehri de aynı zamanda 1000'den fazla oyuncu arasından seçim yaparak yeni bir takım oluşturmuş olabilir. Ama bu sefer Misugi geçen yıl ne yapmıştı? Zor sorular.  ?????
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Shutetsu Ulusal Turnuvayı Nasıl Kazandı? - Yazar: Karl Heinz Schneider - 29-08-2023, Saat: 15:39
RE: Shutetsu Ulusal Turnuvayı Nasıl Kazandı? - Yazar: Hiena 2 - 29-08-2023, Saat: 18:23
RE: Shutetsu Ulusal Turnuvayı Nasıl Kazandı? - Yazar: ScoUnk - 29-08-2023, Saat: 19:28
RE: Shutetsu Ulusal Turnuvayı Nasıl Kazandı? - Yazar: ScoUnk - 29-08-2023, Saat: 21:05
RE: Shutetsu Ulusal Turnuvayı Nasıl Kazandı? - Yazar: Hiena 2 - 29-08-2023, Saat: 22:05

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Nankatsu Shutetsu Maçında Ekstra Uzatma Oynansaydı Nankatsu Nasıl Gol Atardı? Karl Heinz Schneider 3 551 05-09-2022, Saat: 23:39
Son Yorum: Robert lewandowski
Bu oyuncuları nasıl okuyorsunuz/söylüyorsunuz? ジャイロメ59 12 4,187 25-02-2015, Saat: 23:59
Son Yorum: SacMisaki

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: