*

26. Okullar Arası Yarışma

Bu konu; 6 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Jun Misugi 

Shutetsu oyuncularını yediler sözünden sonra şunu farkettim, Shutetsu zamanında Nankatsu'dan çok iyiydi. Yani Shutetsu dörtlüsü Ishizaki'ye göre aşırı üstün konumdalardı. Ama sonrasında Ishizaki hepsini solladı. Açık Ağızlı Gülümseme

@Genzo_Misaki

Ben 30-0'lık maçı göstermemelerini normal karşılıyorum. Tsubasa ve Roberto'nun Nankatsu'ya katılmasından 1 yıl önceki zayıf takımın Shutetsu'dan çatır çatır goller yediği maç, başka bir özelliği ya da ilgi çeken bir yanı yok. Ama bu maç mangada gösterilmese de alternatif bir non-canon maç var. RT2002 animesinin ilk bölümünde Shutetsu ve Nankatsu saha için maç yapıyor. Her şey %100 aynı değil ama benzer yanları var (Shutetsu'nun pek çok gol atıp farkı açması gibi). Hatta 30-0'lık maça göre daha eğlenceli çünkü Tsubasa falan da var.

Wakabayashi'nin hiç gol yemeden Shutetsu'yu şampiyon yaptığı turnuvayı ben de merak ediyorum. Seride işlenen ulusal turnuvadan 1 yıl önceki ulusal turnuva, aslında Meiwa gibi takımların Shutetsu'yla karşılaşmış olması lazım ama mangada Hyuga'yla Wakabayashi'nin ilk defa sonraki yıl tanıştıklarına şahit oluyoruz. Tsubasa farklı şehirde olduğu için Nankatsu takımı da yoktu zaten. O yüzden Shutetsu'nun şampiyonluk yolu nasıl geçti merak ediyorum (aslında bununla ilgili bir konu açılabilir). O turnuva hakkında tek bildiğimiz Shizuoka bölge elemelerinin finalinde Kawakami'nin takımı Shimizu'yu 1-0 yendikleri.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
26. Okullar Arası Yarışma - Yazar: Karl Heinz Schneider - 28-08-2023, Saat: 15:34
RE: 26. Okullar Arası Yarışma - Yazar: Jun Misugi - 28-08-2023, Saat: 15:55
RE: 26. Okullar Arası Yarışma - Yazar: Genzo_Misaki - 28-08-2023, Saat: 17:02
RE: 26. Okullar Arası Yarışma - Yazar: Karl Heinz Schneider - 28-08-2023, Saat: 19:31
RE: 26. Okullar Arası Yarışma - Yazar: Hiena 2 - 28-08-2023, Saat: 21:03
RE: 26. Okullar Arası Yarışma - Yazar: Jun Misugi - 28-08-2023, Saat: 21:36
RE: 26. Okullar Arası Yarışma - Yazar: Hiena 2 - 29-08-2023, Saat: 00:32

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi