*

CT2 Türkçe Yama Uyumlu Portre Paketi by Bakgal [EFSANE PAYLAŞIM]

Bu konu; 65 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : bakgal
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O zaman ben V10 versiyonu ile ortak olan portreleri peak battle dokumanina ekleyeyim ve V 10 da sadece farklı olan, bu oyunda olmayan portreler kalacak şekilde onun dokümanını da güncelleyip sana göndereyim. Bu sayede aynı takımda 2 li, 3 lu, hatta 4 lu kombinasyonları olan oyuncuların sutlarinı eklemek istersen senin için kolaylık olmus olur. Cruyfford un portresi Bu peak battle de V10 göre daha iyi olduğu için onunla değiştirebilirsen iyi olur. Mulleri ise zaten eklediğin için dokümana eklemeyecegim.

O oyundaki forma tasarımları da çok farklıydı ve yeni oyunlarda farklılık olsun diye onu eklemek güzel olur bencede.

Daha önce bahsetmiştim ya 2 yıl kadar önce 4.6 versiyonu üzerinden oyundaki tüm özellikleri bulup ayri dokümanlar haline getirmiştim. Amacım oyunu Türkçe ye çevirip o oyun üzerinden bir hack çalışması yapmaktı ve ceviri kisminda oyuncu, takım ve teknik isimlerini maça özel olarak bulunanlarda dahil Japonca dan çevirmiştim. Ara sahne çevirileri ve bilgi ekranı çevirilerini de kendi hack oyunumuza göre cevirecektik zaten ama son aşamaya mac ici sahne cevirilerine geldiğimde onları bulmak ve çevirmek zor olacak diye düşünüp baya uzun süre ara verdim ve bu oyun üzerinden bir çalışma yapma fikrini rafa kaldırmayı düşünürken bir süre sonra bilgisayarıma format atınca yaşanan bir hata nedeniyle tüm dokümanları kaybetmiştim. Bunları peak battle içinde yine bulabiliriz. Hatta şut ve diğer teknikler icin Türkçeye çevrilmiş bu rom üzerinden çalışma yapmak daha iyi olurdu ama maç ici spiker diyalogları ve diğer maç ici diyalogları bulup çevirmek zor bir işlem gibi görünüyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2 Türkçe Yama Uyumlu Portre Paketi by Bakgal [EFSANE PAYLAŞIM] - Yazar: Hiena 2 - 23-08-2023, Saat: 12:36

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 AllStar 2018 by Bakgal AlphaT®.NET 75 7,728 19-08-2026, Saat: 00:48
Son Yorum: star 10
CT2 Dream Hack Potre Cayosa [Efsane Paylaşım] bakgal 193 24,190 10-08-2026, Saat: 21:46
Son Yorum: Uzman1010

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: