*

CT2 Türkçe Yama Uyumlu Portre Paketi by Bakgal [EFSANE PAYLAŞIM]

Bu konu; 65 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : bakgal
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bahsettiğim CC - FE arası kodları oyuncu kodu olarak kullanabilseydik tıpkı orijinaldeki diğer özel oyuncular gibi kolaylık olacağını düşünüyorum. Bu yeni oyuncuların kendisine ait forma rengi, tipi, ismi olursa biz diğer özellikleri mevcut oyunculara olduğu gibi daha rahat ekleyebilirdik. İsim, tip, forma vs. her biri için takım kodu, oyuncu kodu veya mevki kodlu çoğaltma işlemi yapmaya gerek kalmadan ve birçok kişi için kafa karışıklığı olmadan daha rahat bu yeni oyuncular üzerinden işlem yapılabilirdi. Tabi ne zaman müsait olursan buna bakabilirsin ama eğer imkanın varsa bunu bu kadar zengin olan yeni portreler için önceden hazırlamak sence de kolaylık olmaz mıydı?

Özel hareketlere de bakacağını söylemen güzel. Çok güzel teknikler vardı ve umarım bunları da oyuna aktarabilirsin. 

Ofsayt zor bir işlem ama belki sen bunu da çözebilirsin.

Maç arttırma konusunu da sana soracaktım aslında. Zamanında Zhangjianihao 4.6 versiyonda takım arttırma ve farklı senaryolar için galip geldiğimizde atladığımız takımlar ilgili bazı kodlar bulmuştum. Onun kodlarının olduğu dökümanı da sana aşağıda atıyorum, fikir edinmek açısından ona da gözat istersen. 

Bu arada ara sahnelerdeki yeni oyuncuları da aktarabilir misin? Mesela Diaz, Sho shunko, Levin, Cruyfford, Rivaul, Natureza, Hino gibi oyuncuların ara sahne tipleri var bunları da ekleyebilirsen portrelerle beraber çok anlamlı olmuş olacak.  

Bu tür işlemleri yaptığın programı da en kısa sürede bizlerle paylaşabilirsen memnun olurum. Bu sayede bizde belki daha kolay bir şekilde bu tür özellikleri aktarabiliriz ve bizde sana destek olarak belki farklı keşifler yaparız. Ve sanırım sen bu programa bu özellikleri entegre edeceksin ve bizde o havuzdan  istediğimiz özelliği seçip ekleyebileceğiz anladığım kadarıyla.   

Assemblyi birkaç ay önce araştırmıştım. Bununla ilgili bazı videolarda izledim ama bilgiler hep yabancı dilde olunca çok anlamadım ve bu programı incelemeyi bıraktım. Bunun kullanımı ile ilgili de senin bir paylaşımın olursa bizde bu program üzerinden çalışmaya başlarız belki.

Zhangjianihao sürümlerindeki ekstra eklenen takımlar ve takım atlama ile ilgili bulduğum aşağıdaki belgedeki kodlara bakabilirsin istersen.

Ek Dosyalar
.doc   Rakip takımların galibiyet sonrası karşımıza çıkış sırası.doc (Dosya Boyutu: 32.5 KB / İndirme Sayısı: 9)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2 Türkçe Yama Uyumlu Portre Paketi by Bakgal [EFSANE PAYLAŞIM] - Yazar: Hiena 2 - 20-08-2023, Saat: 21:48

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 Dream Hack Potre Cayosa [Efsane Paylaşım] bakgal 192 18,758 13-07-2026, Saat: 22:38
Son Yorum: Arem bey
Captain Tsubasa 2 AllStar 2018 by Bakgal AlphaT®.NET 73 5,251 24-06-2026, Saat: 13:35
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi