*

CT2 Türkçe Yama Uyumlu Portre Paketi by Bakgal [EFSANE PAYLAŞIM]

Bu konu; 65 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : bakgal
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rica ederim. Yalnız çok fazla portre var, hatta V10 versiyonundan da kat ve kat fazla. Tüm oyunculara eklediğinde yeterli oyuncu sayısı olmayabilir. İstersen 16.Japonyadaki oyunculara da ekle. Nasıl olsa bu romu farklı senaryolar için kullanacağız ve 16.Japonya oyuncuların isimlerini ve tiplerini değiştirip senaryomuzdaki oyuncuya göre isimlendiririz. Yine yeterli olmazsa bu oyunda olduğu gibi sende bir oyuncudan farklı maçlarda farklı portre, oyuncu tipi, ismi, forma rengi şeklinde klonlama yapacak mısın? 

Bu arada ne zamandır aklımdaydı ve sana soracaktım ama önce elindeki bu portre işlemlerini bitirmeni bekleyecektim ama bu konu ile alakalı olduğu için ondan da bahsedeyim. Şimdi biliyorsun 75 Coimbra ile özel oyuncular bitiyor ve 76. Fluminense kalecisi ile başlayıp C7 kodlu Almanya sıradan oyuncuları ile devam eden ve CB ye kadar da Matsuyama, Diaz, Schneider sinirlenme kodları var. İşte CC ile başlayıp FE ye kadar bu kodları kullanıp bu şekilde yeni özel oyuncular tasarlayabilir miyiz. Elindeki program ile böyle bir şey mümkün mü yada kodlarla yapabilir misin acaba. Senin birçok paylaşımına baktım ve senden bir özellik istendiğinde kendin alakalı olabilecek ofset bölümünü buluyorsun ve kendin kodlar yazıp bu özelliği oluşturuyorsun. İşte CC ve FE arasını Coimbra dan sonra yeni özel oyuncularmış gibi algılatıp ekleyebilir misin. Kodlarla veya programla bu mümkün müdür sence?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2 Türkçe Yama Uyumlu Portre Paketi by Bakgal [EFSANE PAYLAŞIM] - Yazar: Hiena 2 - 20-08-2023, Saat: 17:32

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 Dream Hack Potre Cayosa [Efsane Paylaşım] bakgal 192 18,665 13-07-2026, Saat: 22:38
Son Yorum: Arem bey
Captain Tsubasa 2 AllStar 2018 by Bakgal AlphaT®.NET 73 5,207 24-06-2026, Saat: 13:35
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: