*

CT2 Türkçe Yama Uyumlu Portre Paketi by Bakgal [EFSANE PAYLAŞIM]

Bu konu; 65 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : bakgal
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@bakgal

Peak Battle Hack By Zhangjianihao oyunundaki yeni portreleri de hazırladım. Link içerisinde yine V10 sürümünde yaptığım gibi word belgesine resimlerini, oyuncu kodlarını, takımlarını, mevkilerini yazdım ve sıralamada farklı yerde olan ve hile kodu ile açılmayan maçların şifrelerini de o oyuncuların resimlerinin altında verdim. Ayrıca tüm maçların şifrelerini de ekstra olarak dosya halinde ekledim. Birde oyuncuların Jpg resimlerini ayrıca dosyaladım. 

Şimdi ilk olarak senin bu Türkçe portre paketine eklediğin yakın görünümler vardı ve V10 sürümündekilerle senin eklediklerin aynı olduğunda v10 sürümünde o oyuncuların portre resimlerini tekrar belgeye eklemedim. Bu peak battle oyununda da senin bu portre romunda ve v10 da olan oyuncuların portrelerini yine belgeye eklemedim. Hiç olmayan tamamen yeni oyuncuların portrelerini ekledim. 

Bu arada bazı oyuncuların normal topla koştukları veya kalecilerin topa uçtuğu oyuncu tiplerini de bulup ekleyebilirsen iyi olur. Sho shunko, Bunnark, Meksika'lı Alvez, Levin, Owairan, Meksika kalecisi Espadas, RJ7 kalecisi Yamada gibi oyuncuların normal oyuncu tiplerini de ekleyebilirsen iyi olur.  

Birde v10 ve bu peak battle de çok güzel şut ve özel çalımlar, kayma sahneleri var ve bunlarda o oyuncularla özdeşleşmiş teknikler. Ayrıca manga üzerine çalışma yapmak istersek orijinalliği sağlamak için bunlar iyi olurdu. Mesela Meksika' lı Garcia nın şutunda diğer 3 oyuncu sırayla kafa, vole ve gelen şuta vurma şeklinde özel şutları oluyor. Yine Tayland' ta Bunnark' ın şutunda bir oyuncu diğer ikisini ayaklarının üstünden fırlatıp şut çekmelerini sağlıyor. Levin'in özel şutu olsun, Hyuga' nın arka planda çıkan kaplan figürlü şutu, Tsubasa' nın arka planda çıkan anka kuşlu şutu, matsuyama' nın kartal figürlü şutu ve daha birçok özel şut, pas, çalım ve kayma sahneleri mevcut ve onları da ekleyebilirsen iyi olur. Olmazsa da önce portreleri eklersin, ilerde müsait olursan özel teknik animasyonlarını da ekleyebilirsin istersen.

Ek Dosyalar
.rar   Peak Battle Hack By Zhangjianihao - Portreler.rar (Dosya Boyutu: 9.17 MB / İndirme Sayısı: 18)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2 Türkçe Yama Uyumlu Portre Paketi by Bakgal [EFSANE PAYLAŞIM] - Yazar: Hiena 2 - 20-08-2023, Saat: 15:33

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 Dream Hack Potre Cayosa [Efsane Paylaşım] bakgal 192 18,665 13-07-2026, Saat: 22:38
Son Yorum: Arem bey
Captain Tsubasa 2 AllStar 2018 by Bakgal AlphaT®.NET 73 5,208 24-06-2026, Saat: 13:35
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: