*

Nankatsu Shutetsu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker

Bu konu; 13 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Jun Misugi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Genzo_Misaki

Wakabayashi' nin dark ilizyonu yoktu. O, orijinal oyunda Gertize' nin özelliğiydi.

Misaki nin o anki şutu çok etkili olabilir yada o anda Wakabayashi etkisiz kalmış olabilir. Bazen yapay zeka ile bu durum oluyor. Ayrıca belki şut çektikleri alanda bunda etkili olmuş olabilir.

@Jun Misugi

Tsubasa normal aslında. Wakabayashi, süper şutları pek yemiyor ve Kisugi ile mücadelesiydi yukarıda Misak örneğini verdiğim gibi bazen değişebiliyor. Bazen de Tsubasa ondan çok rahat top alabiliyor ve çalımlayabiliyor. 

Golden combi verkaçlarını bu maç için değil 12.maça kadar değerlendirmek lazım. Mesela 3.maçtan itibaren olmuş olsaydı herkes misaki ile bunu kullanır ve rahat bir şekilde kaleye vararak avantaj sağlardı. O yüzden eklemek istemedim. 

Evet, Misaki birçok oyuncuyu tanıyordu. Matsuyama, Hyuga, Sawada ve birçok oyuncuyu tanıyordu, onlarla aynı takımda oynamıştı. Ama Nankatsu'ya ilk defa geliyordu ve zaten Nankatsu zayıf olan, doğru dürüst bir takım bile olmayan bir oluşumdu. O yüzden onlarla tanışmıyordu.  

Birde benim Shin konusunda paylaştığım emulatörü indirip deneyebilir misin, onda sorun olacak mı öğrenmiş oluruz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Nankatsu Shutetsu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker - Yazar: Hiena 2 - 18-08-2023, Saat: 15:04

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Flamengo-Palmeiras:Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao(V4.6) Jun Misugi 13 2,403 14-08-2026, Saat: 21:52
Son Yorum: beirak88
Captain Tsubasa 2 Who To Fight Jun Misugi 41 3,311 12-08-2026, Saat: 08:33
Son Yorum: CHACO.GAME
Ney vs Riberio Palmeiras Corinthias Who is the better captain? Jun Misugi 3 389 24-07-2026, Saat: 17:37
Son Yorum: Uzman1010
Nankatsu Shimizu Captain Tsubasa 2 Shin Super Striker Jun Misugi 30 3,640 24-07-2026, Saat: 11:10
Son Yorum: okanemrah
Captain Tsubasa 2 Super Striker ASİA S. vs Brazil Part 6 (FİNAL) Ysy56 0 86 22-07-2026, Saat: 13:45
Son Yorum: Ysy56

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: