*

Captain Tsubasa 2 : Shin-Super Striker (2023 Versiyon)

Bu konu; 900 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.42/5 - 12 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teşekkür ederim. 

Yeni yakın görünümleri ekleme baya vaktimi aldı. Ayrıca son 2 haftadır her maçta yakın görünüm forma renklerini değiştirme konusundaki eklemelerde bazı hatalar aldım ve bunları düzeltme nedeniyle biraz uzadı. Ama baştan sona oynadım ve keyifli, oynanabilir bir oyun olduğunu düşünüyorum. Artık müsait olduğun bir zamanda youtube serisini çekmeni ve paylaşmanı bekliyorum. Bende sıkı bir takipçin olurum, ki bu sayede oyunu birde sizlerin gözünden ve farklı bir oynanış tarzı ile değerlendirip, ilerde yeni çalışmalar için bilgi birikimi oluşturmuş olurum.

Not: Bu arada Shin oyun paketi ile ilgili paylaşımdaki belgelerden bazı bilgiler güncel olmayabilir. Zira son dönemde yaptığım bazı değişiklikleri o belgelere aktarmadım. Bunları sizinle paylaşma amacım: oyunu hazırlarken elinizde bir nevi bir kullanım kılavazu, bir rehber olması amacı ile paylaştım. Siz, her yaptığınız değişikliği dökümanlara aktarırsanız ve belirttiğim şekilde her değişiklikten sonra yedek alıp o yedeklere isim ve tarih verirseniz ilerde yeni güncellemeler eklemek istediğinizde veya bir hata aldığınızda daha hızlı bir şekilde hareket edebilirsiniz.

Bu arada 29. Allstar maçında her oyuncunun forma renkleri kendi takımındaki forma renkleri oluyor. Normalde hepsini pembe yapmıştım ama yakın görünüm forma renklerinde bazı oyuncular için sorun olup kilitlendiği için mecburen kendi takımlarındaki forma renkleri ile oynuyorlar. Bu maçı da şöyle düşünelim: Japonya finalde Almanya'yı yenmiştir ve önceden elenen tüm rakip takımlar bu maçı izliyordur ve maç bittikten sonra bir dostluk maçı ve Japonya' nın gücünü test amacı ile her bir oyuncu kendi takımının forma rengi ile sahaya inip Japonya ile maç yaparlar.  Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2 - Shin [Super Striker] | (2023 Versiyon) - Yazar: Hiena 2 - 13-08-2023, Saat: 19:49

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 Next Dream Hack Ronnie 276 23,885 08-09-2026, Saat: 16:57
Son Yorum: Elslskxsoslm
Captain Tsubasa 2 - Final Evolution (2023 Versiyon) Hiena 2 616 68,536 08-09-2026, Saat: 15:55
Son Yorum: ediz890
Captain Tsubasa 2 Last İmpact Kojiro Hyuga 162 32,215 06-09-2026, Saat: 21:23
Son Yorum: Pekerellaaa
Captain Tsubasa Germany And Wakabayashi Hack Ysy56 23 3,100 06-09-2026, Saat: 16:32
Son Yorum: Pekerellaaa
WORLD CUP-War of the giants SUPER GK 1.2(Güncellendi) Tsumax 756 128,160 05-09-2026, Saat: 13:45
Son Yorum: Lethean

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 3 Ziyaretçi