*

CT2 Türkçe Yama Uyumlu Portre Paketi by Bakgal [EFSANE PAYLAŞIM]

Bu konu; 65 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : bakgal
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@bakgal

Merhaba, 

Senin bu paylaşımındaki yakın görünümleri daha önce oyuna aktarmıştım ve sorunsuz bir şekilde tüm yakın görünümleri kullanabiliyorum ama mevki kodu ile yer alan bazı yakın görünümler var ve o oyuncular sadece o mevkide oynayabiliyor. Aşağıdaki belge içerisinde mevki kodu ile entegre olan yakın görünümler ile ilgili kodlarını ve bilgileri verdim, onu indirip bakabilir misin.  

C9 5C D0 10 AD 60 03 C9 0A D0 08 A2 C0 A9 A7 85 43 86 42 60

Mesela bu yukarıdaki örnek kod grubunda 0A kodlu bizim sao paolo daki Gil'in oyuncu koduna entegre olarak mavi ile belirttiğim 60 03 kodları 9 numaralı mevkiyi belirleyen kodlar oluyor. 5C kodu da Diaz'ın 2C348 li bölümlerdeki tek kodlu yakın görünüm kodu oluyor. Onun kodundan klonlama ile bu Gil'in yakın görünümü oluşmuş. Mesela Izawa'nın yakın görünümü de Pierre'nin kodu ile klonlanmış. 

Şimdi bu durum hem bu mevki kodları nedeniyle o oyuncuyu ya bizde yada rakipte tek bir mevkide oynatma zorunluluğu oluşturuyor ve saç ve forma rengi değiştirerek 2 farklı takımda 2 farklı oyuncuya vermek istediğimiz bu yakın görünümleri ekleme ihtimalimizi azaltıyor. Ayrıca mesela Diaz'dan kopya ile oluşturulduğu için milli takım dışında Diaz'ı bir kulüp takımında oynatmak istersek onun da yakın görünümü bozuluyor. Bu Pierre, Napoleon, Schester ve Pascal'da da oluyor. 

Ben aşağıdaki örnek kod grubu ile mevki kodunu ve oyuncu kodunu kaldırdım ve aşağıdaki şekilde Diaz'ın 5C yakın görünüm kodu ve Gil'in yakın görünümünün C0 A7 yer gösterim kodları ile bu şekilde bir kod grubu oluşturdum.  

C9 5C D0 09 A2 C0 A9 A7 85 43 86 42 60

Bu yukarıdaki kod grubu şekliyle hiçbir oyuncuda mevki sorunu olmuyor ve istediğimiz oyuncuya bu yakın görünümleri ekleyebiliyoruz ama bu seferde mevki kodlarını kaldırdığımız için Diaz'ın yakın görünümü kendi takımında veya bazı takımlarda bozuluyor. Pierre, Schester, napoleon ve Pascal'da da bozulma oluyor. Ayrıca gereksiz bir şekilde yeni yakın görünüm olmadığı halde Victorino'nun da yakın görünüm kodlarına A5 26 C9 0D ile takım kodu eklenmiş ve bu takım kodundan kaynaklı onu sadece bir takımda oynatabiliyoruz ve takım kodlarını da kaldıramıyoruz. 

Belge içerisinde daha detaylı bilgiler var. Sende bir bakabilir misin belki mevki kodlarını kaldırmanın farklı bir yolunu bulabilirsin. Bu arada Zhangjianihao hack ve cayosa hacklere baktığım zaman o oyunlarda bu şekilde 50010 ofsetinde mevki kodlu yakın görünümler yok. Sanırım sen programla bu yakın görünümü eklerken otomatik kendisi bazı oyunculara bu yakın görünümleri mevki kodu ile eklemiş. Bütün yeni yakın görünümlerde olmayıp belli yakın görünümlerde bu mevki kodlarının eklenmesi tuhaf. Sana zahmet paylaştığım belgeyi indirip inceleyebilir misin, belki sen çözersin.

Ek Dosyalar
.doc   Yakın görünümlere entegre olan mevki kodları.doc (Dosya Boyutu: 113.5 KB / İndirme Sayısı: 13)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2 Türkçe Yama Uyumlu Portre Paketi by Bakgal [EFSANE PAYLAŞIM] - Yazar: Hiena 2 - 24-07-2023, Saat: 17:56

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2 Dream Hack Potre Cayosa [Efsane Paylaşım] bakgal 192 18,670 13-07-2026, Saat: 22:38
Son Yorum: Arem bey
Captain Tsubasa 2 AllStar 2018 by Bakgal AlphaT®.NET 73 5,232 24-06-2026, Saat: 13:35
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi