*

Takım Sistemi Değiştirme (Oyuncuların Maç İçerisindeki Mevkilerini Belirleme)

Bu konu; 4 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evet zaten bu kodları o oyunu inceleyip oradan aldım. Bu kodlarla paylaştım romda olduğu gibi oyuncular maç boyunca belirlenen mevkide oynuyorlar. Bunu 2.maç olan Shutetsu maçında Tsubasa'yı 10 numara olarak defansta oynatacak şekilde eklemek istiyordum ve oyun bittikten sonra, o oyundaki kodlara bakarım ve olursa eklerim diye düşünüyordum. Dün kodlarını bulunca, Tsubasa için Shutetsu maçında bunu denerim ve oyuna ekleyip eklememe kararını da değerlendiririm.   

Oyundaki bizim kontrol ettiğimiz takımın müziği de farklıydı; onun kodlarına da bakarım ve belki oyuna eklerim.

Evet, Shin oyunu bitti nihayet. Ara sahneler tamamlandı ve dünde bahsettiğim anime ve diğer nes oyunlarından müzikler olacak şekilde 2 farklı versiyonu hazırladım. Müziklerde dün bitti. Şimdi bugün itibariyle baştan sona oynayıp bizim ve rakip oyuncuların güç değerlerini test etmek istiyorum. Ona göre bazı maç ve oyuncularda güç ayarlaması yapmak gerekiyor mu onları değerlendiririm. Bugün maçlar biterse akşama paylaşırm, olmazsa yarın paylaşmaya çalışırım.

Senin için ve youtube de serisini yayınlamayı düşünecek diğer arkadaşlarımız için farklı nes oyunlarından müzikler ile 2. versiyonu hazırlamak istedim. Bende youtube serinizi ilgili ile takip ederim. Bu, benim içinde -başkasının gözünden analizlerle- ilerdeki oyunlar için iyi bir deneyim olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Takım Sistemi Değiştirme (Oyuncuların Maç İçerisindeki Mevkilerini Belirleme) - Yazar: Hiena 2 - 20-07-2023, Saat: 15:15

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Oyuncuların Özel Hareketlerini Bilgi Ekranında Gösterme [İstediğiniz Kadar Oyuncunun] Hiena 55 6,878 7 saat önce
Son Yorum: TsubasaJ
Aynı Şuta Sahip Oyuncuların Ofset Yerlerini Belirleyen Kodlar Hiena 33 3,650 7 saat önce
Son Yorum: TsubasaJ
CT 2 - Rakip Takım Kadroları Jun Misugi 133 41,075 05-08-2026, Saat: 12:50
Son Yorum: kacamak331
Özel Pas Animasyonlarını Değiştirme Hiena 18 4,148 28-07-2026, Saat: 21:01
Son Yorum: C23
CT 2 - Oyuncu İsmi Değiştirme AlphaT®.NET 124 12,169 17-07-2026, Saat: 13:33
Son Yorum: Ahmedd

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: