*

CT 2 Rakip Oyuncuların Statlarını Yönettiğimiz Oyuncuların Statlarına Entegre Etme

Bu konu; 22 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : NBA01
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@"Blade" O oyuncuların statları yüksek olmasaydı emin ol özel şutlu Gilden farkları kalmazdı. CT 3 deki gibi statlarını Tsubasaya ve diğer oyunculara yakın yapsaydım Coimbra ve Gertize hariç Japonyaya hiç bir tehdit oluşturamazlardı. Carlos bile Wakaba ya da Wakasa gol atamazdı. Dediğim gibi son takıma yakaşır şekilde yaptım. Bu adamlar oyunun son takımı, yani diğerlerinden güçlü olmak zorundalar ve Özel Hareketleri Japonyaya göre çok az. 2 Tane düm düz adam var zaten Amaral ve Dotoru, Toninho Santamario Jetorio falan sadece özel şutları var, Dirceu, Carlos, Coimbra, Zagolo ve Nei haricinde 1 den fazla özel hareketi olan adam yok. Bu yüzden bu stat değerleri yüksek değil. Dediğim gibi CT 3 deki gibi yapsam cidden Coimbra ve Carlos (Birebir çalımla o da) harici Wakaba gol atacak adam kalmıyor. Fakat bunlar hep teoride tabi, elimdeki değerlere göre yaptığım yorumlar. Bi de bu maçları CT 3 teki değerlerle birebir yapıcam bakalım hangisi daha dengeli olucak.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT 2 Rakip Oyuncuların Statlarını Yönettiğimiz Oyuncuların Statlarına Entegre Etme - Yazar: NBA01 - 16-05-2023, Saat: 15:04

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Rakip oyuncular da enerji yok H.Kojiro 1 645 08-03-2017, Saat: 22:26
Son Yorum: Hiena

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi