*

CT2 Uruguay Maçı mı, Hamburg Maçı mı?

Bu konu; 10 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : genzouke
Anket Başlığı: Hangisi daha zor
Uruguay
Hamburg
[Anket Sonuçlarını Göster]

Hatırlatma: Bu anket genel bir ankettir. Diğer kullanıcılar sizin hangi seçeneğe oy verdiğinizi görebilirler.
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu basit, CT2'de Uruguay maçında mı daha çok zorlanıyorsunuz yoksa Hamburg maçında mı?

Aranızda 'Tabii ki de Hamburg, koskoca Genzou var.' diyecekler vardır tahminen fakat ben her zaman Da Silva ile Victorino ikilisini daha zorlu bulurum çünkü kendilerinden top kapmak oyunun en zorlu durumlarından birisi. İkisinden topu alabilen (ekstra levelsiz) en net oyuncu Tsubasa ki Tsubasa tabii ki de hem gol atıp hem de iki çalımcı oyuncuyu tek başına durduramaz. Ayrıca şutlarını da bizim o maçta oralama 15 punch statına sahip Renato'muz neredeyse hiç tutamıyor. Amaral ve Doutor ikilisi de kevgir ediliyorlar. Da Silva tarafından. Victorino'yu saymıyorum bile. Kalecileri de Drive Shoot bile kesebilen nihai seviyede isimsiz kalecilerden.  Dil Çıkarma

Hamburg'ta ise gol atmak daha zor fakat savunma yapmak daha basit. Kapellomann'ı 2 numaraya Doutor alıp şutlarını bir nebze bloklayarak (ki Kapellomann direkt Sidewinder Shoot'una sığınan birisi değil, hatta genelde Kaltz ile paslaştığını söyleyebilirim.) , Kaltz'ı ise orta sahada sıkıştırarak durdurabiliyor takımımız. Genzou konusunda ise kendisine en ucuz şekilde birebirde Heel Lift ile gol atabiliyoruz. Pahalıya kaçmak isteyenler ise Drive Overhead en garanti gollü önerim. Metza ise pas dağıtıcı olarak atak konusunda fazla sıkıntı birisi değil.

İki takım hakkındaki analizlerim bunlar, sizin de bu konu hakkında fikirlerinizi merakla bekliyorum.  Açık Ağızlı Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
CT2 Uruguay Maçı mı, Hamburg Maçı mı? - Yazar: genzouke - 31-03-2023, Saat: 23:37
RE: CT2 Uruguay Maçı mı, Hamburg Maçı mı? - Yazar: Tsumax - 01-04-2023, Saat: 23:09
RE: CT2 Uruguay Maçı mı, Hamburg Maçı mı? - Yazar: Tsumax - 01-04-2023, Saat: 23:22

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Oyuncu kapışmaları raund 11 Uruguay kapışması lleknwn_ 3 294 04-06-2026, Saat: 16:43
Son Yorum: ozan55
Misugi sizce macı hakettimi Napolyon 4 809 05-09-2024, Saat: 09:39
Son Yorum: RONALDO-GOAT-7
CT2'nin En İlginç Maçı: Vasco Da Gama knighTeen87 6 560 24-06-2023, Saat: 12:26
Son Yorum: Ramzi ali
Brezilya Ve İsveç Maçı Oysaydı Kim Kazanır? mekani99 8 1,420 04-07-2020, Saat: 12:38
Son Yorum: levin44
CT 3 - All Star Maçı captainmisugi 1 1,130 26-06-2014, Saat: 20:16
Son Yorum: Owari da

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi