*

Kaptan Tsubasa Çizgi Filmi 57. Bölümdeki Soru İşaretleri.???

Bu konu; 5 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Tsubasa201745
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Öncelikle bu kadar hızlı ve özenli bir cevap yazdığın için teşekkür ederim. 

Biz bunların 6. sınıftayken katıldıkları ilkokul seviyesi ulusal turnuva şampiyonluğunu izliyoruz.
57. Bölümde ise orta okula geçiyorlar ama 8.sınıfa çünkü ishizakinin dediğine göre üst üste 3. defa şampiyon olmaktan bahsediyor.
Demek ki 7. sınıftayken de ortaokullar seviyesi ulusal turnuva da şampiyon oldular ama bize izletilmedi.

Gerçi bi sahnede Tsubasa Menajere; Wakabayashi'den haber var mı diye soruyor. O da Almanya'da bir takımın as kalecisi falan olmuş diyor.
Tsubasa da bu kadar çabuk mu diyor. Aradan bir sene geçtikten sonraki bir soru ve cevap gibi durmuyor ama belki de öyledir bilemedim.
Aradan bir sene geçmiş olması yine de daha mantıklı duruyor. Yoksa 2. şampiyonluk nerede o daha saçma?
Belki ilerleyen bölümlerde kaçıncı sınıfta olduklarını anlarız.

Nitta'nın kaktı verdiğini söylediği şampiyonluk konusu hala sıkıntılı.
Tsubasa'nın oynamadığı hangi ulusal şampiyonada oynamış olabilir ki birbirlerini tanımasınlar.?

Buradan şunu çıkarıyorum ben.
ilkokul takımı başka, ortaokul takımı başka.
İlkokullar arası ulusal turnuva başka, ortaokullar arası ulusal turnuva başka. (Böyle değilse bütün tezim çöker.!!!)

Demekki Tsubasa ve arkadaşları Orta okulda 7. sınıfta ortaokullar seviyesi ulusal turnuva şampiyonu olurken
(İsizakinin dediği 2. şampiyonluk)
O sene Nitta ve arkadaşları da 6. sınıfta okurken ilkokullar seviyesi ulusal turnuva ile şampiyon oldular.

Bu sene bize hiç gösterilmiyor.!

Şu bilgi de bunu kanıtlıyor gibi;

Eski teknik direktör Shiroyama , Nitta hakkında soru sorulduğunda Tsubasa'ya şunları söylüyor:
"Senin döneminde, senin gibi Misaki ve Wakabayashi gibi birçok iyi oyuncu vardı.
Sen ortaokula gittikten sonra takım için endişelendim ama o bizi kurtardı.
Antrenör ayrıca Nitta'nın takımı, Takeshi Sawada'lı Meiwa FC'yi yenmeyi başardıkları ulusal şampiyonada galibiyete götürdüğünden bahseder.

Ne dersin bu düşündüklerimde bir hata var mı sence?
Yoksa sence de aynen böyle mi oldu.?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Kaptan Tsubasa Çizgi Filmi 57. Bölümdeki Soru İşaretleri.??? - Yazar: Tsubasa201745 - 18-02-2023, Saat: 23:15

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Rising sun hakkında soru wakabayashi.22 16 886 21-12-2025, Saat: 15:04
Son Yorum: Genzo_Misaki
Kaptan Tsubasa Ana Seri (1981) Mangası Hakkında Hakan Y. 3 606 30-03-2024, Saat: 04:09
Son Yorum: AlphaT®.NET
Tsubasa'yı Seviyor Musunuz? Karl Heinz Schneider 21 2,429 06-01-2024, Saat: 10:01
Son Yorum: tsubasa_hakan
Captain Tsubasa Yeni Karakter Tisbir 5 621 27-03-2023, Saat: 23:17
Son Yorum: Hiena 2
Schneider vs Tsubasa (JBC) Karl Heinz Schneider 9 2,523 24-03-2023, Saat: 15:19
Son Yorum: Hiena 2

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: