*

CT2 Müziklerine Farklı/İlginç Tonlama Uygulama

Bu konu; 20 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evet bakgal' ın bu oyunlardan bulup paylaştığı birçok özellik vardı. Özellikle Levin, Hino, Natureza ve birçok yeni ismin yakın görünümünü Türkçe roma aktarmıştı. Bilgisayarıma format atınca teknik bir sorun nedeniyle hepsi gitmişti. Sitede de bakgal'ın o paylaşım konuları silinince bir daha bulamadım o paylaşımlarını. 

Virtuanes emulatörüne kodları bulunup alınmasın diye bir program ile entegre etmişlerdir. Bu tarz programlar var piyasada. Sitenizde yıllar önce bu şekilde paylaşım vardı. Romu emulatöre gömüyorduk ve tek dosya olarak emulatöre tıklayıp oyuna giriyorduk. Hex editörde bu virtuanes emulatörü açıldığında da bütün kodlar kaymış oluyor ve C0000 lara kadar kod blokları oluşuyor. Dolayısıyla virtuanes emulatörünün eklenen özellikler ile bir ilgisi olmuyor. Bildiğimiz özellikleri dışında virtuanes emulatörünün oyuna herhangi bir yenilik ekleme gibi bir özelliği yok.

Manga uyumlu bir çalışma düşünüyorum elbet ama özellikle bu Natureza, Hino, Levin, Cruyfford, Rivaul, Konswatt kardeşler, Sho shunko, Owairan gibi özel oyuncuların yakın görünümlerini bu oyundan alabilirsem bu şekilde uzun, kapsamlı bir çalışma yapmayı düşünürüm.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2 Müziklerine Farklı/İlginç Tonlama Uygulama - Yazar: Hiena 2 - 19-01-2023, Saat: 19:24

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 DLC Farklı Takımlar Hepsi Tek Linkte(Youtube Serisindeki Takımlar) Jun Misugi 191 14,095 10-08-2026, Saat: 01:18
Son Yorum: gitarizm
Captain Tsubasa 2 - Her Maçta Farklı Tipte Sıradan Oyuncular Hiena 36 5,384 17-07-2026, Saat: 14:41
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: