*

CT2 Müziklerine Farklı/İlginç Tonlama Uygulama

Bu konu; 20 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilmiyorum ama bazı değişiklikleri görünce bana öyle geldi. Dediğiniz gibi bu işin eğitimini almış kişiler olarak yazılım/programlama konusunda iyi olabilirler ve buda onlar için kolay bir işlem olabilir. Bu iş için hazırlanan bu tarz programlar bir şekilde paylaşılıyor ve hemen hepsini biliyoruz ama bunların kullanmış olabileceği programlar ise hiçbir şekilde paylaşılmadı ve bundan dolayı firma çalışanlarının yapmış olabileceğini düşündüm. 

Güzel bir çalışma yapmışlar ve birçok yenilik var. Tabi bunca bilgi birikimine sahipken büyük oranda orijinal oyun üzerinden gitmeleri tuhaf. Ben olsam baştan aşağı yeni bir hikaye yazar ve tamamen yepyeni takımlar, oyuncular ve animasyonlar oluştururdum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2 Müziklerine Farklı/İlginç Tonlama Uygulama - Yazar: Hiena 2 - 19-01-2023, Saat: 15:44

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 DLC Farklı Takımlar Hepsi Tek Linkte(Youtube Serisindeki Takımlar) Jun Misugi 191 14,095 10-08-2026, Saat: 01:18
Son Yorum: gitarizm
Captain Tsubasa 2 - Her Maçta Farklı Tipte Sıradan Oyuncular Hiena 36 5,384 17-07-2026, Saat: 14:41
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: