*

CT2 Müziklerine Farklı/İlginç Tonlama Uygulama

Bu konu; 20 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben farklı düşünüyorum.Tecmo çalışanlarının isimleri zaten oyunun bitişinde var.Yıllarca durduktan sonra neden uğraşsınlar ki özellikle de 3-4-5 ve j oyunlarından sonra, artık firmanın sadece adı var.
1 Nisan 2010 tarihinde de feshedilmiş.Diyebilirsin ki firma çalışanları daha sonra da oyun yapmış olabilir ama sanmam.Captain Tsubasa 2 her milletten insanın sevdiği bir seri kimi mangayla kimi animeyle kimi oyunla tanıdı.En sevilen oyun da şüphesiz CT-2'dir.Öyle ki her türlü hack oyununu gördüm,Yapay zeka ile Sao Paulo'yu kontrol eden kişiler de var 2 Player oynayanlar da bunun videolarını gördüm(bunun dosyasını görmek isterdim)
Bu hacki yapanlar oyunların fanları tıpkı bizler gibi,sadece programlama konusunda daha iyi oldukları için 1 mb bile yer tutmayan ve değişiklikleri kolaylaştıran küçük yazılımlar konusunda bizlerden çok daha iyiler.Bundan 10 sene önce de bu tarz yazılımları hatırlıyorum.CT Factory gibi takımların kadrolarını değiştirebiliyorduk bir de forma ve yakın görünüm konusunda bir yazılım daha vardı simgesi kalem şeklindeydi.CT-2 Hack.exe tarzı birkaç program da kullanmışlardır.Bizler o programa tam anlamıyla hakim değiliz.Türkçe dil desteği olmasına rağmen
Tüm maçları oynayıp bitirmiş biri olarak ofsayt konusunda oyunda yer yer gereksiz ofsaytlar da verildi.Eklenmesi takdire şayan ve sevindirici ama kusursuz değil nihayetinde.Bizler programlama bilmediğimiz için bize ulaşılmaz bir şey gibi geliyor o kadar.
CT-2 Hack Nasıl Yapılır?

TsubasaTR Hackleri

TR.Net'i Youtube semalarına taşımış bulunmaktayız 
tsubasatr.net Her yerde peki ya sen nerdesin?
[img][Resim: mkVGaR.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2 Müziklerine Farklı/İlginç Tonlama Uygulama - Yazar: Jun Misugi - 19-01-2023, Saat: 01:35

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 DLC Farklı Takımlar Hepsi Tek Linkte(Youtube Serisindeki Takımlar) Jun Misugi 191 14,097 10-08-2026, Saat: 01:18
Son Yorum: gitarizm
Captain Tsubasa 2 - Her Maçta Farklı Tipte Sıradan Oyuncular Hiena 36 5,384 17-07-2026, Saat: 14:41
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: