*

CT2 Müziklerine Farklı/İlginç Tonlama Uygulama

Bu konu; 20 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hiena 2
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Özel programlar ile aktarmışlardır. Zira o oyunların kod dizilim mantığı CT2 den çok farklı. O yüzden kod ile aktarım pek mümkün değil. CT2 ye en yakın olan CT1 ve Tecmo cup soccer oyunları. Onlarda bile bazı müzikler romdan veya nsf den aktarılırken uyum sağlamıyor. Mesela tecmo cup soccer'in nsf ve nes dosyasında bir müziğin kodlarını buldum ve CT2 deki 4 kanal yer gösterim kodları ve E8 li yer gösterim kodları vardı ve ayrıca EB, E2 gibi melodinin frekansını, notalarını ayarlayan ayar kodları da vardı ona rağmen CT2 ye aktarımda hiçbir şekilde çalmadı. O yüzden genelde hack oyunlarında gördüğümüz kodlar özel programlar ile ekleniyordur. Buna dair araştırmalar yaptım ama herhangi bir program bilgisine yabancı sitelerde de ulaşamadım. Yine de program araştırması yapmaya devam ediyorum. İngilizce'si iyi olan arkadaşlarımız da google ve youtube de konuya dair uygun kelimelerle arama yaparlarsa belki öyle bir paylaşıma ulaşabiliriz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT2 Müziklerine Farklı/İlginç Tonlama Uygulama - Yazar: Hiena 2 - 15-01-2023, Saat: 17:05

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 2 DLC Farklı Takımlar Hepsi Tek Linkte(Youtube Serisindeki Takımlar) Jun Misugi 191 14,095 10-08-2026, Saat: 01:18
Son Yorum: gitarizm
Captain Tsubasa 2 - Her Maçta Farklı Tipte Sıradan Oyuncular Hiena 36 5,384 17-07-2026, Saat: 14:41
Son Yorum: Arem bey

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: