*

Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği

Bu konu; 468 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: 15gkttx.png]

Batinler Hyper Twin Shot çekiyorlarmış. Şaşırdım doğrusu, çünkü maçta onların borusu ötüyor. Bende Diaz hemen hemen hiç yok gibiydi. Yeni tekniği mi ne varmış deyolla, ben göömedim.  Dil Çıkarma

Maçın ardından

Tsubasa: Düşündüğüm gibi Neo Cyclone ile olacak gibi durmuyor! Acımasız profesyonellerin dünyasında fedakarlıklar çok fazla! Bu ana kadarki mücadelemde, şut gücüm şayet artmışsa... Cyclone'un darbesine dayanabiliyor olmam gerek!

(Belki bilmeyenler ya da hatırlamayanlar vardır. Captain Tsubasa 3 Koutei no Chousen'de Tsubasa, Cyclone yerine Neo Cyclone'u geliştirmişti ve buna sebep olan şeyin bizlere Cyclone'un Tsubasa'nın ayağına bindirdiği muazzam yük olduğu anlatıldı. Şimdi ise bu oyunda Tsubasa artık profesyonel ve bunca mücadeleden sonra şut gücünün artmış olmasından sebep Cyclone'u tekrar vurabileceğini düşünüyor. Buradan biz de Cyclone > Neo Cyclone yani Cyclone'un daha güçlü bir şut olduğu sonucuna varabiliriz. )

Tsubasa: Haydii!!

(Cyclone vurduktan sonra)

Tsubasa: Bacağım... Acımadı... Ancak kesinlikle devamlı vurulabilecek bir şut değil. İlk olarak burada kullanmalıyım. Ayrıca şimdiki vuruş şeklimde de bir zayıflık var gibi... Rakibin, bunun Cyclone olduğunu anlamayacak şekilde vurmak gerek... (Sen kendin bağırıyorsun her defasında HAYDİ! CYCLONE diye  Dil Çıkarma )

Tsubasa: Ayrıca!

...

Final öncesinde

Hernandez: Tsubasa!

Tsubasa: Hernandez!

Hernandez: Artık finaldeyiz, Tsubasa. Seninle finalde karşılaştığımız için mutluyum.

Tsubasa: ...

Hernandez: Şu ana kadar sana karşı hiç kazanamadım ama bu defa farklı olacak. Neo Cyclone bende işe yaramayacak!

Tsubasa: Ben artık Neo Cyclone kullanmıyorum! (Haydaaaa, az önce rakibe çaktırmamalıyım filan diyen kişi daha maç başlamadan rakip kaleciye Neo Cyclone kullanmayacağını söylüyor. Dil Çıkarma )

Hernandez: Hee o halde yine Drive Shoot mu kullanacaksın? Boşa çaba olur! Onu durduralı çok oldu (Ta, Fransa'daki turnuvada kapıştıkları ilk maça gönderme yapıyor. Güzel )

Tsubasa: Şu an söyleyemem... (Nihayet! Dil Çıkarma )

Hernandez: Ne yaparsan yap. Neyse, her ikimiz de elimizden gelenin en iyisini yapalım.

Tsubasa: Evet...
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Makoto Soda - 17-10-2022, Saat: 14:23
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Taro Misaki _11 - 17-10-2022, Saat: 17:37
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Tsumax - 18-10-2022, Saat: 19:30
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: ScoUnk - 23-10-2022, Saat: 18:36
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Yazar: Hikaru Matsuyama - 16-12-2022, Saat: 22:23

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 559 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 296 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,903 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 35,540 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi