*

Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği

Bu konu; 468 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: tkdrucl.png]
Hayret, bu defa ben sizden oldukça farklı bir sonuç almışım.  Dil Çıkarma Keyifli maçtı ancak Povlsen'in takıma katılması Almanya'yı güçsüzleştirmiş. Schneider'in performansı zayıf kalıyor, tabi bunda, bu oyuna özel SGGK kurtarışının da payı büyük. 

Maçın ardından

Schneider: Sana kaybettim, Tsubasa... Bununla 4 oldu. Ancak bir gün mutlaka kazanacağım!! 

Tsubasa: Ben de bunun olmaması için çalışmaya devam edeceğim!

Schneider: Hıh, bu olmayacak! Bu arada, ufak bir tavsiyem var

Tsubasa: Tavsiye mi?

Schneider: Evet. Arjantin, Fransa'yı yenip yarı finale çıkacak gibi duruyor. (Ah keşke Dünya Kupasında pazar günü Schneider'in öngördüğü gibi Arjantin, Fransa'yı yense Dil Çıkarma ) Beni böyle düşünmeye iten sebep Diaz'ın yeni tekniği (Evet, tahminleri alalım, ne ola ki Diaz'ın bu yeni tekniği? Güzel )

Diaz!

O da benim gibi sana sürekli yenildiği için eminim seni alaşağı etmeye çalışacaktır. Dikkatli ol

Tsubasa: Tamam. Uyarın için teşekkürler.

...

XXX: Sen Tsubasa-kunsun değil mi?

Tsubasa: Evet. Peki ya sizler?

Ben Caggiale ve bu da Batin.

Batin: Memnun oldum.

Caggiale: Avrupalı profesyoneller arasında da senden çok sık bahsediliyor

Tsubasa: Haa...

Batin: İyi bir maç olsun!

@Makoto Soda 
Neo Tiger Shot ile Müller'i uçurup fileyi delmeni beklemiyordum. Almanya bu senaryoda hakikaten zayıf kalmış.  Güzel Gerçi Povlsen Murder Shot ile hemen güzel cevap vermiş.  Gülümseme

2-1 iken Schneider'in ne dediğini merak ediyorsan şayet: "Wakabayashi, sen benim Neo Fire şutumu tutamazsın! Haydi!!"
Nitta... Heading... Gol!!  ????? Misugi... Volley... Gol!!  ?????  Valla, 4-1 olana kadar peynir ekmek gibi gol atmışsın, tebrik ederim.  Güzel

Son 8 dakika kalmışken Schneider'in volesini Ishizaki ile çok rahat durdurabilirdin ancak Ganmen Block yerine Clear yapmayı seçmişsin.  Güzel

Misaki ile 3 kritik top kaybı yapmışsın ikinci yarıda. Bu durum bana hiç şaşırtıcı gelmedi çünkü bu oyunda (ya da en azından bu senaryoda) beni en fazla hayal kırıklığına uğratan Misaki oldu, ben de onunla çok fazla ve şaşırtıcı top kayıpları yaşadım, yaşıyorum.
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Makoto Soda - 17-10-2022, Saat: 14:23
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Taro Misaki _11 - 17-10-2022, Saat: 17:37
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Tsumax - 18-10-2022, Saat: 19:30
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: ScoUnk - 23-10-2022, Saat: 18:36
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Yazar: Hikaru Matsuyama - 15-12-2022, Saat: 21:57

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 559 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 296 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,903 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 35,540 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi