*

CT4'de Sevmediğiniz Şeyler? + Oyunda Olması Gereken Özellikler

Bu konu; 4 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bence oyunun eksi yönü herkesin söylediği gibi yavaş olması. Animasyonlar geç giriyor.
Benim en çok şikayet ettiğim konu ise direkte patlayan şutlar ve çizgiden çıkartılan toplar.
Bunların dışında bence çokta bir sıkıntısı yok.
Oyunun konusu (senaryosu) yeni karakterlerin gelmesi , bir kaç senaryoyu içinde barındırması çok iyi.
Oyunun zorluk seviyesi bence gayet ideal. Çok kolay maçlarda var , çok zor maçlarda ama gayet doğal bir şey.
Sonuçta Tsubasa gibi her maçı kazanmak zorunda değiliz. Oyunda zaten bazı maçları kaybetmeye izin veriyor.
İzin veriyor demişken bazı senaryolarda ki bu sıralar oynadığımız maçlarda da geçerli belirli sayıda galibiyet alınmazsa galiba baştan oynatıyor. Sanki gruptan çıkamamış gibi görüyor. Bu da bir yeniliktir bence.
Her ne kadar bazen çok şikayet etsem de ben bu oyunu seviyorum.
Hatta CT 1-2-3-4-5 bu oyunlar içinde CT2'den sonra benim için oynanabilirliği en iyi oyun.
Hele CT1 ve CT3 den sonra bu oyun çok çok güzel Gülümseme CT 3 kadar sevmediğim başka Tsubasa oyunu yoktur.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT4'de Sevmediğiniz Şeyler? + Oyunda Olması Gereken Özellikler - Yazar: Makoto Soda - 07-12-2022, Saat: 04:02

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
CT2'de Sevmediğiniz Şeyler? / Oyunda Olması Gereken Özellikler Karl Heinz Schneider 48 7,261 18-03-2024, Saat: 22:08
Son Yorum: Hiena 2
Captaın Tsubasa 2 Nes Keşke Bu Özellikler Olsaydı ozan55 1 462 16-04-2023, Saat: 13:09
Son Yorum: Karl Heinz Schneider
Captaın Tsubasa 2 Nes Oyundaki Olması Gereken Özellikler mekani99 5 686 20-07-2021, Saat: 16:28
Son Yorum: mekani99
Roberto Brezilya'nın Şampiyon olması için sizce hile mi yaptı? Hikaru Matsuyama 5 1,455 29-08-2017, Saat: 19:05
Son Yorum: NBA01

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: