*

Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği

Bu konu; 99 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BÖLÜM 12-13

İki bölümü bir yorumlayacağım.

Efsanevi Hyuga-Tsubasa Twin Shoot'u görmüş olduk. Ancak yine başarılı olamadı.

Japonya'nın attığı ilk golü ben de sevmiyorum. Yani biraz kıytırık bir gol. O kafa vuruyor da diğeri ayağından itiyor. Bir omuz at Tsubasa gol atacağız gibi oldu.

Genzo resmen kaleye duvar ördü, benim Genzo'yu asıl sevdiğim maç budur işte. Gülümseme

Kaltz'ı eskiden sevmezdim, ama Rising Sun ile beraber sevmeye başladım. Burada tekrar görüyoruz ki, aşırtma vuruşla aslında çok da kurnaz bir adam. Ancak burada Genzo şapkasıyla kurtardı, bunun futboldaki yeri nedir bilmiyorum. Ama azıcık araştırma ile şöyle bir şey gördüm.

Alıntı:An attacker goes past the goalkeeper and kicks the ball towards the open goal. A goalkeeper then throws a boot or similar object, which strikes the ball and prevents it entering the goal. What action does the referee take?

The goalkeeper is cautioned for unsporting behaviour and the match is restarted by an indirect free kick to be taken from the place where the ball was when it was struck by the boot or similar object*.

Burada krampon atmaktan bahsediliyor ama, benzer bir obje ile de kurtarış yaparsa sportmenlik dışı hareket kabul edilip, endirekt dediğimiz ve benim çevirisini beğenmediğim indirect, yani direkt olmayan serbest vuruş verilir deniyor.

İlk gol ne kadar kıytırıksa, ikinci gol bir o kadar güzeldi.

Schneider ikinci golünde Tsubasa'yı bir sağ bir sol oynattı, Genzo'yu ise iyi kandırdı. Hangi ayağıyla vuracağını kestiremedi.

@Karl Heinz Schneider Bu arada spiker tarafsız değil zaten. Anlatan spiker Japonya televizyonu için anlatan adam. Yanlarında taşıdığı Japon muhabirler anlatıyor maçı. O yüzden taraflı tabii ki. Gülümseme

Bölümün sonunda sevdiğimiz müzik girince tüylerimiz diken diken oluyor tabii. Çok hoş o sahneler. Genzo'nun muhteşem oyunu, Misaki'nin çabaları, Hyuga'nın kaleciyi sakatlayan şutu ve Tsubasa'nın golleri ile çok güzel bir maç bence bu. Hyuga'nın en sonunda Tsubasa'ya "Kaptan" demesi de çok değerliydi. Gülümseme

Maç CT2'de Meao'yu avlayan şutla sona erdi. Böylece güzel bir etkinliğin sonuna geldik. Gülümseme Teşekkürler etkinliği düzenleyen ve katılanlara. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Yazar: ScoUnk - 29-11-2022, Saat: 22:02

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Shin Serisi Türkçe Altyazılı İndir Karl Heinz Schneider 20 3,864 04-02-2023, Saat: 21:15
Son Yorum: theoden61
Kaptan Tsubasa Shin Serisi Altyazı İndir Bütün Bölümler AlphaT®.NET 14 3,213 11-03-2022, Saat: 15:20
Son Yorum: kiyuk
Kaptan Tsubasa'nın Uluslararası Gençler Şampiyonluğu Konuşması (Türkçe Altyazılı) knighTeen87 3 2,315 30-12-2020, Saat: 20:29
Son Yorum: knighTeen87
Captain Tsubasa Shin Serisi (1989) Türkçe Altyazılı İndir (Kapitanfansub) Cruijff 5 3,685 01-06-2020, Saat: 19:47
Son Yorum: Loreyens
Shin Captain Tsubasa OST Faixa 4 Moete Hero '89 mustaf 0 1,173 25-01-2017, Saat: 18:40
Son Yorum: mustaf

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: