*

Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği

Bu konu; 99 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9. BÖLÜM

Soda'nın gördüğü kart gerçekten çok gereksizdi. Bu durumda Pierre'in de kırmızı kart görmesi gerekiyordu. Ama... İkinci sarı kartta ise, "yumruk attı ama istemeden abi" demeleri çok komik geldi. Açık Ağızlı Gülümseme

İptal edilen gollerle alakalı 1-2 şey ben de söylemeliyim. Ofsayt mı değil mi konusunu VAR olmadığı için göremiyoruz, belki de gerçekten ofsayt. Tsubasa'nın röveşatası tehlikeli hareket olarak değerlendirilebilir, bu normal. Günümüzde de eğer etrafında kimse yoksa bu şutu çekebiliyorsun zaten. Diğer türlü tehlikeli hareket olarak değerlendirilip, gol iptal ediliyor. Ama son saniye golünün iptal edilmesi tam bir saçmalıktı. Gerçek hayatta da buna benzer şeyler yaşanıyor evet. Ama orada düdük daha şut çekilmeden çalıyor, oyuncu duymuyor vs. Burada gol olmuş, top kaleye girmiş, ben düdüğü çaldım maçı bitirdim demek saçmalığın daniskası.

Pierre'in Tsubasa-Misaki-Hyuga üçlüsünü geçmesi, ne kadar yetenekli olduğunu gösterir nitelikte. 

Her zaman Cannon Shot mu Slider Shot mu daha iyi seçememişimdir.

10. BÖLÜM

Bu arada Fransa maçı herhalde Japonya'nın düştüğü en kötü durum. Maç uzatmaya gidiyor, yağmur var, 10 kişiler, Misugi'nin kalbi tutmuş, Hyuga'nın ayağı sakatlanmış, kalecinin eli sakat, sonradan oyuna giren Tachibanalar sakatlanmış (üstelik gol atmayı başaramadan), oyuncu değişikliği hakkı dolmuş. Sağlam 5 oyuncu var sahada. Gerçekten bundan daha zor durumda kaldıklarını hatırlamıyorum. Bülent Korkmaz'ın UEFA finalinde omzunu sarıp oynaması gibi bir durum. Gülümseme

Penaltılarda golü Napoleon'un kaçırması Roberto Baggio'yu hatırlattı bana. Gülümseme

11. BÖLÜM

Genzo'nun tüm Almanya oyuncuları için rapor hazırlaması, onun oyun görüşünü gösteren bir detaydı.

İşte geliyoooooooooor özel harekaaaaaaaaaaaat.  Yupi  Tüm takımın Genzo'yu kabullenip ona güvenmesi çok güzeldi.

Genzo'dan sonra Hernandez ile tekrarlanan sırayla şut çekme merasimi bu maçta da yaşandı. Bayram gibi herkes sırayla el öpüyor. Açık Ağızlı Gülümseme

Muller'in zayıf noktasını bulduğunu düşünüp, doğru çıkmaması hayal kırıklığını CT oyunlarında ben de yaşıyorum. Bir gol atarsın, dersin bu şekilde gol atabiliyorum, ama sonraki deneyişlerinde gol girmez. Giden enerjinin üzerine soğuk su içer üzülürsün.  Ağlama
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Yazar: ScoUnk - 26-11-2022, Saat: 11:32

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Shin Serisi Türkçe Altyazılı İndir Karl Heinz Schneider 20 3,867 04-02-2023, Saat: 21:15
Son Yorum: theoden61
Kaptan Tsubasa Shin Serisi Altyazı İndir Bütün Bölümler AlphaT®.NET 14 3,218 11-03-2022, Saat: 15:20
Son Yorum: kiyuk
Kaptan Tsubasa'nın Uluslararası Gençler Şampiyonluğu Konuşması (Türkçe Altyazılı) knighTeen87 3 2,316 30-12-2020, Saat: 20:29
Son Yorum: knighTeen87
Captain Tsubasa Shin Serisi (1989) Türkçe Altyazılı İndir (Kapitanfansub) Cruijff 5 3,687 01-06-2020, Saat: 19:47
Son Yorum: Loreyens
Shin Captain Tsubasa OST Faixa 4 Moete Hero '89 mustaf 0 1,173 25-01-2017, Saat: 18:40
Son Yorum: mustaf

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: