*

Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği

Bu konu; 99 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10. Bölüm

Fransa'nın 4. golü çok güzeldi. Pierre ve Napoleon'un Eiffel Tower Attack'ı çok hoşuma gidiyor. Üstelik bu ikili oyunu yağmurda yaptılar. Yalnız bunca zaman kullanmamaları, bana finale sakladıkları bir hareket olduğunu ama Japonya maçı tehlikeye girdiği için yarı finalde kullandıklarını düşündürtüyor.

Uzatmalarda Japonya bölümün ismindeki gibi zayıf defansla zorlu bir mücadele ortaya koydu. Gerçekten iyi direndiler ve Wakashimazu'nun en çok parladığı zaman bu zaman oldu. Ken'in güçlü performansı hoşuma gitti. Penaltılarda da Napoleon'un vuruşunu çıkartarak galibiyeti getirdi.

İlk uzatma yarısının sonunda Napoleon'un Cannon Shoot'una Hyuga'nın Tiger Shoot'la karşılık verip golü atması ilginçti. Maç bittiği için gol yine sayılmadı. Bu arada Napoleon'un performansı sonlara doğru bayağı düştü. İlk yarı çok etkiliydi, ikinci yarı performansı düşmeye başladı, uzatmalarda ve penaltılarda ise hiçbir şey yapamadı.

Ben burada özellikle Pierre'e bir parantez açmak istiyorum. Arjantin maçının sonunda söylediğim gibi, Fransa maçının sonunda da söyleyeceğim. Fransa sadece Pierre ve Napoleon'dan ibaret. Pierre = Tsubasa, Napoleon = Hyuga dersek, diğer tüm mevkilerde Japon oyuncular daha üstün. Farkettiyseniz Fransa'nın kalecisi geleni geçeni içine aldı, bir tane başarılı kurtarış bile yapamadı. Onun yerine Pierre ve Napoleon daha çok şut blokladı. Özellikle Pierre, Tachibanalar'ın Skylab Twin Shoot'unu, uzatmalarda Hyuga'nın (muhtemelen) Tiger Shoot'unu kesti. Yani daha napsın bu adam? Pierre bu turnuvada tüm Japon oyunculardan daha üstün ama yanında Napoleon'dan başka kendisine yardımcı olabilecek hiçbir kimsesi olmadığı için bu maçı kaybetti.

Maçın sonunda Japon oyuncuların Soda'ya mutlu haberi vermeleriyle bölümün kapanması güzeldi.  Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Yazar: Karl Heinz Schneider - 25-11-2022, Saat: 06:47

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Shin Serisi Türkçe Altyazılı İndir Karl Heinz Schneider 20 3,853 04-02-2023, Saat: 21:15
Son Yorum: theoden61
Kaptan Tsubasa Shin Serisi Altyazı İndir Bütün Bölümler AlphaT®.NET 14 3,207 11-03-2022, Saat: 15:20
Son Yorum: kiyuk
Kaptan Tsubasa'nın Uluslararası Gençler Şampiyonluğu Konuşması (Türkçe Altyazılı) knighTeen87 3 2,313 30-12-2020, Saat: 20:29
Son Yorum: knighTeen87
Captain Tsubasa Shin Serisi (1989) Türkçe Altyazılı İndir (Kapitanfansub) Cruijff 5 3,684 01-06-2020, Saat: 19:47
Son Yorum: Loreyens
Shin Captain Tsubasa OST Faixa 4 Moete Hero '89 mustaf 0 1,173 25-01-2017, Saat: 18:40
Son Yorum: mustaf

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: