*

Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği

Bu konu; 99 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk
Ben ezilen, tahkir edilen taraftayımdır hep. O nedenle Victorino’nun Batı Almanya karşısında aldığı yenilginin bizatihi kendisi ona olan sevgimin çıkış noktasıdır. Güzel

Tabi Schneider sıkıysa WY’de Hinolu Uruguay’ın karşısına çıksaymış. Dil Çıkarma

Bir CT klasiğidir önce finaldeki rakibimiz maçını tamamlar (Super Striker’da da hatırlarsanız Brezilya, Fransa’yı yenerek finale çıkmış, sonrasında biz Batı Almanya yarı finaline geçiş yapmıştık.) ardından biz oynarız. Tabi heyecan seviyesini artırmaktır bunda amaç ve epey işe de yarar. Dozajı artırmak adına Müller’i de dahil etmişler. Çünkü Müller girmese de Almanlar maçı alacaklardı besbelli. Gülümseme

Fransa maçını izlemeyi seviyorum. Bu nedenle 8. ve 9. bölümler benim için oldukça keyifli.

...

Fransa maçı cidden izlemesi keyifli bir karşılaşma. Her şeyden önce onca senelik CT hikayesinde ilk defa (?) 2 sarı kart görerek oyundan çıkan bir oyuncuyu görüyoruz. Ben Souda'yı çok severim ve bu maçta yaşananlar sonrasında ona olan sevgim kat be kat artmıştı.  Güzel  Japonların Tanrısı "Kami", "Kami-sama sana bugüne kadar inanmadım ama gerçekten varsan bugün Japonya'nın kazanmasını sağla" diye yalvarması son derece dokunaklı, tam bir çaresizlik halini gösteriyor, Souda'nın insansı yönünü görmemiz açısından değerliydi. 

Hakem taraf mı tutuyor? Bunu söylemek zor ancak kupalarda ev sahibi takımların az veya çok kollandıkları olmuştur. Fransa ile oynayan Japonya'nın şanssızlığı da buradan kaynaklanıyor ancak öte yandan maçın daha keyifli geçmesini sağladı. 

Özellikle Pierre bu bölümde iyice devleşti, Napoléon tokat atması ve bunu neden yaptığının Napoléonca da anlaşılması kaptanlığının sağlamlığı hakkında en net göstergeydi.  Güzel  Tsubasa, Misaki ve Hyuuga ile olan birebir mücadelelerinde ne derece güçlü olduğunu da görmüş olduk.
Misugi oyunda ve Napoléon'u bana bırakın diyor, helal!  Süper
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Yazar: Hikaru Matsuyama - 23-11-2022, Saat: 08:13

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Shin Serisi Türkçe Altyazılı İndir Karl Heinz Schneider 20 3,853 04-02-2023, Saat: 21:15
Son Yorum: theoden61
Kaptan Tsubasa Shin Serisi Altyazı İndir Bütün Bölümler AlphaT®.NET 14 3,211 11-03-2022, Saat: 15:20
Son Yorum: kiyuk
Kaptan Tsubasa'nın Uluslararası Gençler Şampiyonluğu Konuşması (Türkçe Altyazılı) knighTeen87 3 2,313 30-12-2020, Saat: 20:29
Son Yorum: knighTeen87
Captain Tsubasa Shin Serisi (1989) Türkçe Altyazılı İndir (Kapitanfansub) Cruijff 5 3,684 01-06-2020, Saat: 19:47
Son Yorum: Loreyens
Shin Captain Tsubasa OST Faixa 4 Moete Hero '89 mustaf 0 1,173 25-01-2017, Saat: 18:40
Son Yorum: mustaf

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: