*

Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği

Bu konu; 99 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7. Bölüm
Tachibanaların attığı gol çok güzeldi.
Diaz'ın sekiz kişiyi çalımlayarak attığı gol muazzamdı.
Maçın adamı benim için Misakiydi.
Bu maç her yerden Misaki fırladı.
Ayrıca Tsubasa'nın aklının takılı kaldığı zamanlarda Misaki kendine gelmesini sağladı.
Misugi ; bu adamı işte bu yüzden çok seviyorum rakip farketmeksizin herkesin ayağında top alıyor.
Her oyuncuyu geçecek her kaleciye gol atabilecek potansiyele sahip. Bazı futbolcular vardır maç içindeki hoca konumundadır işte o kişi Jun Misugi.

8. Bölüm
Almanya Uruguay'a büyük bir hezimet yaşattı.
Schneider golcülüğünü yine konuşturdu ve dört gol attı.
Victorino'yu çok severim o yüzden üzücü bir maçtı benim için.
CT dünyasında bazı şeyler çok abartılı olabiliyor.
Müller denen adam mı diyeyim çocuk mu bilemedim.Bunlar daha kaç yaşındaki profesyonel futbolcular gol atamıyor.Tek eliyle futbol topu patlatıyor. Victorino'nun dediği gibi saçmalığın daniskası. Tamam gerçekle bağdaştırmak istemiyorum sonuçta anime bu böyle tadı çıkıyor ama bu kadarda değil yani.
Roberto Tsubasa'yı kaybedeceğini anlayınca dayanamadı.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Yazar: Makoto Soda - 21-11-2022, Saat: 18:39

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Shin Serisi Türkçe Altyazılı İndir Karl Heinz Schneider 20 3,856 04-02-2023, Saat: 21:15
Son Yorum: theoden61
Kaptan Tsubasa Shin Serisi Altyazı İndir Bütün Bölümler AlphaT®.NET 14 3,211 11-03-2022, Saat: 15:20
Son Yorum: kiyuk
Kaptan Tsubasa'nın Uluslararası Gençler Şampiyonluğu Konuşması (Türkçe Altyazılı) knighTeen87 3 2,313 30-12-2020, Saat: 20:29
Son Yorum: knighTeen87
Captain Tsubasa Shin Serisi (1989) Türkçe Altyazılı İndir (Kapitanfansub) Cruijff 5 3,684 01-06-2020, Saat: 19:47
Son Yorum: Loreyens
Shin Captain Tsubasa OST Faixa 4 Moete Hero '89 mustaf 0 1,173 25-01-2017, Saat: 18:40
Son Yorum: mustaf

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: