*

Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği

Bu konu; 99 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7. BÖLÜM

Drive Tiger Shoot'u ilk defa gördük. CT2 çekmek için can attığımız şut.

Sanırım Tsubasa ve Hyuga dışında ilk defa başka bir oyuncu skor katkısı veriyor Japonya'da. Tachibanalar gollerini attılar.

Sano'nun maça girmesine sevindim. Sano'yu seven nadir insanlardan biriyim sanırım. Gülümseme

Diaz'dan bir Maradona golü gördük. Dahi Diaz. Ancak daha sonraları Tsubasa tüm takımı çalımlayarak bir gol atmıştı diye hatırlıyorum. Takımlar denk olmasa da rekor sanırım Tsubasa'da. Gülümseme Bu arada bu kısımda giren müziğin gerginliği, güzelliği bu anı daha değerli kılıyor.

Hyuga burada Tsubasa'ya övgüde bulunuyor. Senelerce neden kaybettiğini sonunda çözmüş. Gülümseme

Bu maçta Matsuyama'nın top saklama yeteneklerini bol bol sergiletmişler.

Ve sonunda adamım Misugi giriyor, resitalini izliyoruz. Gülümseme Tüm oyuncularla uyum içinde oynaması, hem de tek 1 dakika bile beraber oynamadan, onları gözlemleyerek tanıması onun ne kadar büyük oyuncu olduğunu gösteriyor. Dikkat çekelim, Hyuga ile olan yarım devrelik maçı harici bu adam 3 seneden fazladır tek bir maç bile yapmamış birisi. Gerçekten büyük oyuncu.

8. BÖLÜM

Batı Almanya için bir dev geldiğini görüyoruz. Gülümseme

Hep merak etmişimdir, Tsubasa acaba Brezilya yerine Arjantin'e gitseydi ne olurdu? Diaz ile rekabeti onu nerelere taşırdı? Bu rekabet acaba Diaz'ı nerelere taşırdı? Çünkü benim gördüğüm Diaz da kendine aşırı güvenden dolayı bir yere kadar gelişimini sağlıyor. Belki de rakipsiz oynadı hep şimdiye kadar.

Fire Shoot'u ilk defa görmüş olduk. Gerçekten etkileyici bir şut.

Uruguay gerçekten ne yazık ki rezil olarak yeniliyor bu maçta. @Hikaru Matsuyama için oldukça üzücü olsa gerek. Victorino'nun özellikle serbest vuruştaki aşağılanması. Gülümseme

Şu Tsubasa'nın deli deli arada bağırması garip geliyor bana. Açık Ağızlı Gülümseme

Wakashimazu hala neden Genzo oynamıyor anlayamadı. Gülümseme

Bu sefer de Tiger Drive Shoot görmüş olduk.
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Yazar: ScoUnk - 21-11-2022, Saat: 12:57

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Shin Serisi Türkçe Altyazılı İndir Karl Heinz Schneider 20 3,869 04-02-2023, Saat: 21:15
Son Yorum: theoden61
Kaptan Tsubasa Shin Serisi Altyazı İndir Bütün Bölümler AlphaT®.NET 14 3,228 11-03-2022, Saat: 15:20
Son Yorum: kiyuk
Kaptan Tsubasa'nın Uluslararası Gençler Şampiyonluğu Konuşması (Türkçe Altyazılı) knighTeen87 3 2,318 30-12-2020, Saat: 20:29
Son Yorum: knighTeen87
Captain Tsubasa Shin Serisi (1989) Türkçe Altyazılı İndir (Kapitanfansub) Cruijff 5 3,689 01-06-2020, Saat: 19:47
Son Yorum: Loreyens
Shin Captain Tsubasa OST Faixa 4 Moete Hero '89 mustaf 0 1,174 25-01-2017, Saat: 18:40
Son Yorum: mustaf

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: