*

Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği

Bu konu; 99 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk 
4. Bölümde Napoléon & Pierre için düşündüğün mümkün olamaz zira Misaki & Pierre'in ikinci karşılaşması sonrasında Pierre'in de Misaki'nin de Napoléon'u tanımadıklarını anlıyoruz. Gerçi sen de sonradan ilave etmişsin.  Güzel

4. Bölüm benim hoşuma gitti. Rakiplerin sahaya giriş anı ve sair güzel sahnelerdi. Dur bakalım 16 takımı da sayabilecek miyim,

- Japonya, Arjantin, İtalya, Fransa, Batı Almanya, Belçika, İngiltere, Uruguay, Kanada, Malezya... Maalesef, bu kadarı kalmış aklımda. Bölümde hepsini gösterdiler mi ya?  Dil Çıkarma

Wakabayashi'yi sevmem ama bu turnuvadaki kasıtlı tavırları en nihayetinde takımın yararına, bu nedenle takdir edilesi. Ayrıca CT'de bir karakter artist davranışlar sergiliyor ve fakat aynı zamanda iyi de futbol oynuyorsa bu durumda ben bu tür tavırlarını mazur görüyorum. Bu açıdan da Napoléon bu turnuvada benim en sevdiğim karakterlerden bir tanesidir. O yılların teknolojisi ile duyguları yansıtmak pek kolay olmasa gerek ancak Pierre'in Napoléon'a karşı düşüncelerini bakışlarla çok iyi yansıtmışlar.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Yazar: Hikaru Matsuyama - 19-11-2022, Saat: 21:48

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Shin Serisi Türkçe Altyazılı İndir Karl Heinz Schneider 20 3,853 04-02-2023, Saat: 21:15
Son Yorum: theoden61
Kaptan Tsubasa Shin Serisi Altyazı İndir Bütün Bölümler AlphaT®.NET 14 3,207 11-03-2022, Saat: 15:20
Son Yorum: kiyuk
Kaptan Tsubasa'nın Uluslararası Gençler Şampiyonluğu Konuşması (Türkçe Altyazılı) knighTeen87 3 2,313 30-12-2020, Saat: 20:29
Son Yorum: knighTeen87
Captain Tsubasa Shin Serisi (1989) Türkçe Altyazılı İndir (Kapitanfansub) Cruijff 5 3,684 01-06-2020, Saat: 19:47
Son Yorum: Loreyens
Shin Captain Tsubasa OST Faixa 4 Moete Hero '89 mustaf 0 1,173 25-01-2017, Saat: 18:40
Son Yorum: mustaf

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: