*

Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği

Bu konu; 468 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda 
Moscow maçında çok iyi bir ilk yarı çıkarmışsın. Ishizaki'nin Ganmen Block havadan da işe yarıyor, maç içinde 2 defa Clear yapmak yerine Ganmen kullansaydın kuvvetle muhtemel her iki tehlikeyi de savuştururdu.  Güzel

Tsubasa ile attığın Röveşata golü harikaydı.  Süper

Meksika maçının ardından Katagiri ile Roberto arasındaki dialog

Katagiri: Roberto-san

Roberto: Katagiri-san...

Katagiri: Bugünkü yenilgi kötü oldu, değil mi...

Roberto: Katagiri-san... Ben böyle düşünmüyorum

Katagiri: Eh?

Roberto: Elbette yenilmek kötü. Ancak Tsubasa bu yenilgiden bile ders çıkarmışa benziyor...

Katagiri: ...

Roberto: Şu ana dek her şey biraz fazla iyiydi. (İşte bu, tam da yıllardır bunu anlatmaya çalışıyorum herkese: Tsubasa, her zaman kazanmak zorunda değil, oynadığı her maçtan galip çıkması onu daha sevimli yapmıyor.)

Roberto: Ve bana göre şu ana kadar her şeyin fazla yolunda gidiyor olması esas korkutucu olandı. Bugünkü yenilgi ile birlikte Tsubasa biraz daha büyümüş oldu. Bu durum beni mutlu ediyor. (Teşekkürler, Roberto-san!!

Katagiri: Haklısınız... Geniş açıdan bakıldığında bugünkü yenilginin Tsubasa için faydalı bir tarafı var.

Roberto: Evet...

Moscow maçı öncesinde

Tsubasa: Roberto, Avrupa'nın hangi profesyonel kulübüyle oynayacağız?

Roberto: Her ülkeden bir temsilci ile oynayalım düşüncesindeyim. Mümkün mertebe en güçlü takımlarla iletişime geçiyorum. (Neden, çünkü Dostluk Maçları oynuyoruz şu anda)
Ishizaki: Uhe! (Ishizaki'nin bu garip seslerinin Türkçede bir karşılığı yok Dil Çıkarma ) Zorlu olacak!

Stratto: Tsubasa, ben artık İtalya'ya dönüyorum. (Zaten işte hepimizin yıkıldığı an!) Roberto'dan çok şey öğrendim. Milan'a geri dönüyorum.

Tsubasa: Öyle mi! Tebrik ederim, Stratto!

Stratto: Belki de dostluk maçlarında karşılaşırız, kim bilir.

Tsubasa: Belki de. Her ikimiz de elimizden gelenin en iyisini yapalım!
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Makoto Soda - 17-10-2022, Saat: 14:23
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Taro Misaki _11 - 17-10-2022, Saat: 17:37
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Tsumax - 18-10-2022, Saat: 19:30
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: ScoUnk - 23-10-2022, Saat: 18:36
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Yazar: Hikaru Matsuyama - 17-11-2022, Saat: 04:46

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 559 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 296 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,903 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 35,540 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi