*

Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği

Bu konu; 99 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4. Bölüm

Bölümün başında Wakabayashi'nin yine Japon oyuncuların şutlarını tuttuğunu gördük. En son Hyuga şut çekecekti ama Mikami araya girdi. Burada bir konuya değinmek istiyorum. Wakabayashi, Hamburg vs Japonya maçında da Japonların çektiği tüm özel şutları yakalamıştı. Hyuga bundan ders çıkarıp yeni bir şut geliştirmeye başladı. Ama diğer bir forvet olan Nitta'nın bundan ders çıkarmayıp yeni bir teknik geliştirmeye çalışmaması, hala Falcon Shoot'la Wakabayashi'ye meydan okuması biraz gülünç.

Wakabayashi'nin takımın güçlenmesi için oynadığı rolü Tsubasa'ya anlatırken Hyuga gizlice dinleyerek öğrenmiş oldu. Böylece artık Hyuga ve Wakabayashi arasındaki tartışmalar bitmiş oldu.

Bu bölümde Diaz'ın yüzünü de ilk defa görmüş olduk.

Japonya kaptanı turnuva başlamadan değişti ve Tsubasa oldu. Şahsen Matsuyama'da kalmasını isterdim. Aslında bana şöyle geliyor, turnuvayı kazanan takımın kupasını her zaman kaptan kaldırıyor biliyorsunuz. Bu sebeple serinin ana karakteri Tsubasa olduğu için, Japonya turnuvayı kazanınca onun kupayı kaldırmasını istemiştir belki Yoichi. Yani bu yüzden Tsubasa'yı kaptan yapmış olabilir. %100 bu durum etken olmasa da bence büyük bir sebebi bu yüzdendir. Yoksa Matsuyama'da kalabilirdi kaptanlık.

Sonraki bölümde artık turnuva Japonya - İtalya karşılaşmasıyla başlayacak. Ancak yarın izlemeye 1 günlük ara vereceğiz. Geride kalanlar dilerlerse bu sürede izlemeye devam edip yetişebilirler. @Tsumax @Hikaru Matsuyama @Robert lewandowski 

@ScoUnk 

O ince detay bilgisini verdiğin için teşekkürler abi.  Güzel

Bence Napoleon ve Pierre'in tokalaştırılmalarının sebebi takımın en iyi iki oyuncusu olmalarından kaynaklıdır. Fransa'nın PSG'ye karşı oynadığı maçta Pierre'in pasını forvet oyuncusu auta atmıştı. Maç sonu da Napoleon ortaya çıkmıştı. Bu durum forvete Napoleon'un geçeceğini gösteren apaçık bir işaretti bence. Pierre ile Napoleon'un tokalaşması da çok iyi ikili olacaklarının bir göstergesiydi bence yine. Gülümseme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Yazar: Karl Heinz Schneider - 15-11-2022, Saat: 17:17

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Shin Serisi Türkçe Altyazılı İndir Karl Heinz Schneider 20 3,857 04-02-2023, Saat: 21:15
Son Yorum: theoden61
Kaptan Tsubasa Shin Serisi Altyazı İndir Bütün Bölümler AlphaT®.NET 14 3,212 11-03-2022, Saat: 15:20
Son Yorum: kiyuk
Kaptan Tsubasa'nın Uluslararası Gençler Şampiyonluğu Konuşması (Türkçe Altyazılı) knighTeen87 3 2,314 30-12-2020, Saat: 20:29
Son Yorum: knighTeen87
Captain Tsubasa Shin Serisi (1989) Türkçe Altyazılı İndir (Kapitanfansub) Cruijff 5 3,684 01-06-2020, Saat: 19:47
Son Yorum: Loreyens
Shin Captain Tsubasa OST Faixa 4 Moete Hero '89 mustaf 0 1,173 25-01-2017, Saat: 18:40
Son Yorum: mustaf

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: