*

Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği

Bu konu; 99 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Karl Heinz Schneider
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4. BÖLÜM

Bölüm Genzo'nun Wakashimazu'ya "abilik" yapmasıyla başlıyor. Dil Çıkarma

Pierre'in Napoleon'a dik dik bakması ve Napoleon'un "sahada dost ile düşmanı ayırt edebilirim" demesi, bunu derken Pierre'e dönmesi ve hepsinin sonunda muhabirin el sıkışmalarını istemesi, daha önce fark etmediğim bir şeyi düşündürttü bana. 

Tamamen komplo teorisi atıyorum. Bu ikili acaba Fransa liginde karşı karşıya gelip, olaylı bir maç mı yaşadılar? Belki kavgalı, atışmalı bir maç. Araları bozuk olduğu için mi el sıkıştırıyorlar. Napoleon o yüzden mi "düşmanımdı ama şimdi dostum" gibi bir açıklama yapıyor? Pierre o yüzden mi ters ters bakıyor?

Tabii ki bu dediğim ihtimal manga'da gerçekleşmiyor. Çünkü orada Pierre uzaktan duyduklarını anlatıyor Napoleon ile ilgili. Ama animelerde ufak değişiklikler yapıldığını biliyoruz, o yüzden böyle bir varsayımdan bulundum. Yine de Misaki'nin sahaya atlayışını düşününce, bunun da ihtimal dahilinde olmadığını düşünüyorum yine de.

Bu anime 1989-1990 yıllarında çıkmış. Misaki'nin elinde gazete tuttuğu bölümde "UEFA Cup Title" ve "Napoli" isimleri geçiyor. 1989 UEFA Kupası Finali'ne baktığımızda da Napoli'nin Stuttgart'ı 2-1 yenerek (gollerden birini Maradona atıyor) bu kupayı kazandığını görüyoruz. Güzel bir detay olmuş.

Genzo'nun kendini feda edişini itiraf etmesini görüyoruz. Bu yüzden bu adamı çok seviyorum, hep bir seviye ötesini görüyor.

Maç başladı ve bölüm bitti, maç sonraki bölüme kaldı artık. Gülümseme
[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa Shin Serisi İzleme Etkinliği - Yazar: ScoUnk - 15-11-2022, Saat: 16:16

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa Shin Serisi Türkçe Altyazılı İndir Karl Heinz Schneider 20 3,856 04-02-2023, Saat: 21:15
Son Yorum: theoden61
Kaptan Tsubasa Shin Serisi Altyazı İndir Bütün Bölümler AlphaT®.NET 14 3,211 11-03-2022, Saat: 15:20
Son Yorum: kiyuk
Kaptan Tsubasa'nın Uluslararası Gençler Şampiyonluğu Konuşması (Türkçe Altyazılı) knighTeen87 3 2,314 30-12-2020, Saat: 20:29
Son Yorum: knighTeen87
Captain Tsubasa Shin Serisi (1989) Türkçe Altyazılı İndir (Kapitanfansub) Cruijff 5 3,684 01-06-2020, Saat: 19:47
Son Yorum: Loreyens
Shin Captain Tsubasa OST Faixa 4 Moete Hero '89 mustaf 0 1,173 25-01-2017, Saat: 18:40
Son Yorum: mustaf

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: