*

Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği

Bu konu; 468 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben bir yandan kendi hazırladığım senaryo cetvelinde Meksika'yı da yenerek ilerlemişim Senaryo 1'de.  Gülümseme  Seni takip edeceğimiz için ben de elbette bilerek yenileceğim ancak tabi ki garip kaçıyor.  Güzel

Bu arada maçını izledim, özellikle Milutivic'i alt edip de Clip Jump açıldıktan sonra sanki her defasında onu kolayca atlatıyoruz gibi aklımda kalmıştı ancak ikinci Clip Jump teşebbüsünde topu kaptırması garibime gitti.  Güzel

[Resim: a8huv7q.png]

Tsubasa & Milutivic karşılaşmaları

Milutivic: Geldin ha, Tsubasa. Profesyonelliğin acı yanını tümüyle tat bakalım! (Bu konuşma şekli, yetişkin Japon tarzı oluyor bu arada)

Al bakalım Nanahan Tackle! (Çeviride tek karşılık olarak "Nanahan" için 750cc Motorcyle ifadesini buldum ama henüz ne kadar doğru emin değilim)

Tsubasa: Ah!?

Stratto: Tsubasa!

...

Tsubasa: Milutivic'in kayması tehlikeli. Tekrar maruz kalmamalıyım. Heel Lift ile bile ayağıma vurma tehlikesi var... Öyleyse... İşte bununla!

Milutivic: Topu yine bana mı hediye edeceksin, çaylak?

Charlie Takahashi: Tsubasa, Clip Jump!

Milutivic: Ne!?

...
Tsubasa'nın yeni çalımı hayırlı olsun.  Süper Ben beğendim, son derece hoş bir teknik. Ayrıca Heel Lift'ten sadece 10 Guts fazla götürüyor olması da ayrıca güzel.

MAÇIN ARDINDAN

Milutivic: Tsubasa!

Tsubasa: Milutivic!

Milutivic: Senden de bu beklenirdi Altın Çaylak, iyi maçtı

Tsubasa: Milutivic...

Milutivic: Böyle devam edersen birinci sınıf bir profesyonel olabilirsin! Söylediklerim şuradaki küçük balık için de geçerli

Stratto: Ben Stratto'yum, küçük balık değil!

Tsubasa: Birinci sınıf profesyonel...

Sanae: Tsubasa-kun ... Bir daha ne zaman görüşeceğiz

Tsubasa: Ben profesyonel olmak için Brezilya'ya geldim. Bu nedenle profesyonel olmadıkça Japonya'ya dönmeme kararım hala geçerli.

Sanae: Tsubasa-kun...

Tsubasa: Ama eğer birinci sınıf bir profesyonel olursam, o zaman... kesinlikle döneceğim

Sanae: Eh

Tsubasa: O ana dek beni bekler misin?

Sanae: Tsubasa-kun... Evet. Tsubasa-kun... Hayalini gerçekleştir!

Tsubasa: Sanae-chan!

Roberto: Herkes toplandı

Tsubasa: Roberto

Roberto: Sonuç belli oldu. Birinci grubun lideri biziz. 

Ishizaki: Tabi ki öyleyiz. Ve rakibimiz de Arjantin, değil mi?

Roberto: Hayır. MEKSİKA!

Tsubasa: Meksika?

Stratto: Meksika mı... Meksika'da da Japon var...

Tsubasa: !?... Yoksa!?

...

XXX: Tsubasa!!

Tsubasa: Hyuuga-kun!!

Hyuuga: Tsubasa! 1 yıl oldu, değil mi

Tsubasa: Hyuuga-kun... Meksika'daki Japon demek ki senmişsin!

Hyuuga: Evet. Ben de profesyonel oldum.

Tsubasa: Tebrikler, Hyuuga-kun!

Hyuuga: Tabi Wakashimazu da

Wakashimazu: Epey oldu görüşmeyeli, Tsubasa

Tsubasa: Wakashimazu-kun!

Hyuuga: Profesyonel olarak karşılaşacağımız an geldi Tsubasa

Tsubasa: Aynen öyle. Ancak bu kadar erken olacağını beklemezdim!

Hyuuga: Öncesinde Japonya Kupasında karşılaşmıştık, değil mi. (Hey gidi hey, Captain Tsubasa 2 Super Striker Japan Cup [Sao Paulo VS Japonya] karşılaşmasına atıf yapıyor Güzel )

Tsubasa: 2 sene oldu, değil mi...

Hyuuga: O günden beri kim daha fazla güçlenmiş... Görelim!

Tsubasa: Evet!

...

Güzel! Bu sürpriz için ne düşünüyorsunuz?

Bence fena bir farklılık olmamış. Hem bu sayede Tsubasa, Stratto ve Ishizaki dışında başka isimlerin de ait olmadıkları milli takımlarda oynadıklarını görmüş olduk. Diaz'ı severim ama Hyuuga tarafından yenilmiş olması düşüncesi de hoşuma gitmedi değil.  Yupi
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Makoto Soda - 17-10-2022, Saat: 14:23
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Taro Misaki _11 - 17-10-2022, Saat: 17:37
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Tsumax - 18-10-2022, Saat: 19:30
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: ScoUnk - 23-10-2022, Saat: 18:36
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Yazar: Hikaru Matsuyama - 15-11-2022, Saat: 04:28

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 559 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 296 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,903 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 35,540 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi