*

Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği

Bu konu; 468 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: kh1yg79.jpg]

Sao Paulo vs Flamengo

Coimbra - Mach Shoot
Santana - Phantom Shoot

Tsubasa (Falcao) - Heel Lift

Coimbra - Mach Shoot
Ishizaki (Bernardo) - Wild Monkey Buster
Tsubasa (Testa) - Drive Shoot
Stratto - Çalım

Sao Paulo 4-3 Flamengo

Şu ana kadar oynadığım en iyi maçtı.

İlk Yarı

Maça ben başladım. Birebirde Tsubasa'yla Drive Shoot denedim, top Baira'yı geçti ama direkte patladı. Karşı atakta Coimbra hızlıca Mach Shoot'uyla golünü attı. Sonrasında Stratto ile birebirde Megalozone Shoot denedim ama Baira kurtarmayı başardı. Tsubasa ile Heel Lift denedim, Baira direkt kurtardı. Bir sürü atak harcadım. Bu sürede Flamengo'nun kaleme geldiği üç atak oldu ve üçünde de Santana, Phantom Shoot'unu çekti. İlk ikisini Renato kurtarsa da üçüncü şut golle sonuçlandı. İlk yarının sonunda bir Heel Lift daha denedim ve bu sefer başarılı oldu. Devre arasına 1-2 geride girdim.

İkinci Yarı

İkinci yarı yine Coimbra, Mach Shoot'uyla rahatça gol buldu ve tekrar farkı ikiye çıkardı. Ben maçı kaybedeceğimi düşünüyordum. Ishizaki ile ceza sahası dışından Wild Monkey Buster çektim ve bir sürü kişinin kesme girişiminde bulunmasına rağmen top herkesi, kaleci Baira dahil geçti ve ağlarla buluştu. Böylece durum 2-3 oldu. Bu golden sonra gaza geldim. Flamengo santrayı yaptı ve top Coimbra'ya geldi. Tsubasa'yla kayma yaptım ve topu Coimbra'dan direkt kaptım. Bu sefer Drive Shoot'u birebirde değil, direkt çektim ve gol oldu. Maça eşitlik geldi. Sonrasında yine topu kaptım ve Stratto ile Baira'ya çalım denedim. İşe yaradı ve 4-3 öne geçtim. Ondan sonra yine topu kaptım ve maçın bitimine 10 dakika kala Tsubasa ile birebirde Baira'yı Heel Lift ile çalımladım, ama boş kaleye giden şutumu çizgiden çıkardılar. Son dakikada bir Heel Lift daha denedim, yine Baira'yı geçtim ama yine boş kaleye giden şutu çizgiden çıkardılar. Maç 4-3 sonuçlandı.

...

Gerçekten inanılmaz bir maçtı. Flamengo'nun maçta yaptığı 2 hata var. İlki, Santana'nın üç kere Phantom Shoot'u zorlaması ve sadece birinde başarılı olabilmesi. Coimbra'ya pas verseydi rahatça farkı açabilirlerdi ilk başta. İkinci hataları ise, Ishizaki'nin ceza sahası dışından kaleci dahil en az 5 kişinin müdahalesine rağmen Wild Monkey Buster'dan gol yemeleri oldu. Bundan sonra hiçbir şekilde gerçek oyunlarını sergileyemediler. Beni de ateşleyen ve maça döndüren bu oldu.

İnanamıyorum gerçekten, önceki maç Neo Cyclone'u sıradan bir defans uzaklaştırdı, bu maç Baira, Megalozone Shoot'u durdu, Ishizaki'nin Wild Monkey Buster'ını 4 tane defans ve Baira durduramadı ve gol yediler. Ishizaki'nin bu golünden sonra başta Coimbra, Santana olmak üzere Flamengo tamamen yıkıldı. Garip şeylerle karşılaşıyorum. Açık Ağızlı Gülümseme
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Makoto Soda - 17-10-2022, Saat: 14:23
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Taro Misaki _11 - 17-10-2022, Saat: 17:37
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Tsumax - 18-10-2022, Saat: 19:30
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: ScoUnk - 23-10-2022, Saat: 18:36
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Yazar: Karl Heinz Schneider - 12-11-2022, Saat: 19:28

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 559 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 296 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,903 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 35,540 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi