*

Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği

Bu konu; 468 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bragantino maçının ardından

Roberto: Evet dinleyin bakalım. Latin Amerika Kupası'nda yer alacak isimler 

Kaleciler: Meao, Renato

Diğerleri: Rivelino, Testa, Oscar, Junier, Dilceu, Doutor, Amaral, Santamaria, Carlos, Coimbra, Stratto ve Tsubasa. Hepsi bu kadar.

Ishizaki: Peki ya ben?

Roberto: Ah afedersin. Unutmuşum. Sen de seçildin!

Ishizaki: Gerçekten mi!

Tsubasa: Başardın, Ishizaki-kun!

Ishizaki: Thank you, Tsubasa! (Arigatou demek yerine İngilizce Teşekkür ettiği için o ufak detayı vermek adına böyle çevirdim)

Stratto: Bu kadro ile zafer kaçınılmaz!

XXX: Hoo, bakıyorum da pek bir enerjiksiniz

Stratto: Sen de kimsin?

XXX: Tsubasa dedikleri sen misin... Altın çaylak (Golden Rookie) olarak ortaya çıkan...

Tsubasa: Sen? 

XXX: Ben Milutivic. Kolombiya kaptanlığını yapıyorum.

Tsubasa: Kolombiya...

Milutivic: Mevkim defansın göbeği (Center Back: CB). Tsubasa, bakalım beni geçebilecek misin?

Stratto: Kulağa eğlenceli geliyor. Ben şimdi hemen burada seni alt edeyim.

Milutivic: Hıh! Küçük balıkla işim olmaz!

Stratto: Küçük balık mı dedin!!
Milutivic: Karşılaşma öncesinde rakibe kozlarımı göstermem! (Nihayet aklı başında biri Dil Çıkarma )

Stratto: Yenilirim diye korkuyor musun! 
Milutivic: Tsubasa, turnuvada karşılaşmayı dört gözle bekliyorum. (Sevdim ben bu Milutivic'i, adam hiç gaza gelmiyor Güzel )

Tsubasa: Milutivic... defans oyuncusu... Acaba nasıl bir oyun tarzı var...

Ishizaki: Tsubasa, güçlü birine benziyor! Ben de savunma oyuncusu olduğum için anlarım...

Tsubasa: Ishizaki-kun... Endişelenme! Rakip kim olursa olsun tüm gücümle mücadele edeceğim!

Ve kesinlikle kazanacağım!!

Roberto: Bravo Tsubasa!

Stratto: Adi Milutivic... 

...

Roberto: Katılımcı takımlar 2 gruba ayrılıp lig maçları yapacaklar. Grup birincileri final oynayacaklar. 

Bizimle aynı grupta olanlar Venezuela, Peru ve Kolombiya

Ishizaki: Kolombiya mı... (Niye, çünkü Milutivic var malum)

Tsubasa: Arjantin ile farklı gruptayız

Roberto: Arjantin'de de elbette Dias başı çekiyor

Tsubasa: Profesyonel arena da Dias ile de karşılaşacağım

...
Çeviriler yordu, umarım sizleri bir müddet idare edecek miktarda çeviri yapabilmişimdir.  Dil Çıkarma Sormak istediğim, konuşulacak o kadar çok konu var ki ancak zaman sıkıntım var ve maalesef böyle ara ara dahil olabiliyorum.

Yeni Brezilya kadrosu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Stratto'nun karakter gelişimini nasıl buluyorsunuz?

Yeni karakterimiz Milutivic için ne söylersiniz? 

Güzel
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Makoto Soda - 17-10-2022, Saat: 14:23
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Taro Misaki _11 - 17-10-2022, Saat: 17:37
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Tsumax - 18-10-2022, Saat: 19:30
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: ScoUnk - 23-10-2022, Saat: 18:36
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Yazar: Hikaru Matsuyama - 12-11-2022, Saat: 07:32

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 559 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 296 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,903 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 35,540 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi