*

Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği

Bu konu; 468 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk 
Sen haklıymışsın, takımın ismi "Sport"
Dün düşünürken aklıma geldi; dünyada iki tür Portekizce konuşulur, bir tanesi ve asıl olan Avrupa Portekizcesi (benim de az biraz bildiğim) diğeri ise Brezilya Portekizcesi. Brezilya'da kelime sonlarındaki d ve t'lerin telaffuzu Avrupa Portekizcesinden son derece farklıdır ve "çi, ci" tarzında söylenir. Haliyle Sport kelimesinin Brezilya Portekizcesindeki telaffuzu "Sporçi" şeklinde olmaktadır ve Japonlar hangi ülkeden kelime almışlarsa o kelimeyi ilgili ülkenin telaffuzuna uygun şekilde almışlardır. 
DevilTi bana bir defasında "Shinji iyidir, hoştur ancak çok fazla İngilizce düşünür" demişti. Aynı hataya ben de düştüm. Sport ve Sports kelimelerinin İngilizce karşılıkları スポーツ olunca diğer ihtimali ıskalamışım.  Güzel

Flamengo maçının ardından...

Carlos: Tsubasa! Daha da güçlenmişsin! Daha ne kadar güçleneceksin!?

Tsubasa: Carlos sen de! (Yani Carlos'un da güçlendiğini söylüyor) O ne harika bir şut! (Phantom Shoot yani)

Coimbra: Ayrıca Stratto da... Geçen sene iğneleyici sözler eşliğinde bir futboldan bu seneki rahat futbola geçiş takdir edilesi 

Carlos: Kendi ellerinle yine güçlü bir rakip yarattın.

Tsubasa: Evet. Ancak mutluyum! Hepimiz güçleniyoruz!

...

Ishizaki: Lig de artık bitmek üzere

Tsubasa: Evet öyle! Sen de seçilirsen güzel olur!

Stratto: Ha ha! Bu imkansız Tsubasa! Gözetmenin gözü kör değil ya

Ishizaki: Öyle demeseydin iyiydi, Stratto!

Roberto: Ne yapıyorsunuz?

Ro, Roberto

Roberto: Stratto, misafirin var

Stratto: Eh, benim mi? Benim ziyaretçim kim olabilir ki... Brezilya'yı bilen yakınım yok ki...

XXX: Stratto...

Stratto: Mi, Miata!

Miata: Görüşmeyeli uzun zaman oldu Stratto. Seni özledim.

Stratto: Miata, neden buradasın...
Miata: Gertis-san'dan öğrendim (Vay vay vay, kimin aklına gelirdi Gertis'in adının burada geçeceği Dil Çıkarma )

Stratto: Demek öyle... Onunla İtalya liginde karşılaşmalarımız olduğundan (Garipsemeyin, Japonca'da sık sık cümleler böyle yarım bırakılır)

Miata: Stratto! İtalya'ya geri gel! 

Stratto: Miata...

Miata: Seni aradım durdum! Daha fazla bekleyemeyeceğim!

Stratto: Miata... Ben ülkesini terk etmiş bir adamım... Yalnızca ülkesini de değil... Senden de kaçtım...

Miata: Stratto...

Stratto: Böylesi birine geri dön demek... Miata!!

[Resim: 8xffpaq.png]
Yine nerden kaptıysam H1N1 virüsü kapmışım, oynayamadım birkaç gündür.  uyu Sanırım onun etkisiyle olsa gerek uzun aradan sonra enerjik bir şekilde oynayarak masum Bragantino'ya patladım.  Dil Çıkarma  Rakipte benim çok sevdiğim Dilceu var ama bir iki gül cemalini göstermek dışında hiç etkili olamadım. 
Maç içinde top Stratto'ya geldiğinde Miata... Yapacağım! İtalya'ya döneceğim!! diyor. Kız, çocuğun başını yaktı.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Makoto Soda - 17-10-2022, Saat: 14:23
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Taro Misaki _11 - 17-10-2022, Saat: 17:37
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Tsumax - 18-10-2022, Saat: 19:30
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: ScoUnk - 23-10-2022, Saat: 18:36
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Yazar: Hikaru Matsuyama - 12-11-2022, Saat: 05:48

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 559 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 296 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,903 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 35,540 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi