*

Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği

Bu konu; 468 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Resim: ezyd5ak.png]
Biraz geciktim, kusura bakmayın.  Gülümseme Captain Tsubasa IV'ü ilk oynadığımda nefret etmiştim, sonraki oynayışımda sevmemiştim, devamındaki oynayışlarımda aslında fena bir oyun değil diyordum bakalım şimdi ne diyeceğim.  Dil Çıkarma

...

AÇILIŞTA

Ishizaki: Geriye 3 dk kaldı! 3 dk sonra şampiyonuz!

Souda: Misugi geldi!

Misugi: Haydi! Ishizaki, Souda!

Souda: Geçemeyeceksin! Kamisori Tackle!

Morisaki: Gol yemeyeceğim!

Misugi: İşte! (Hyper Overhead vurur)

Ishizaki: Lanet olsun! Bununla son kez! (Ganmen Block yapar)

ve böylece Ishizaki, Morisaki, Souda ve Nittalı Nankatsu ikinci kez (V2) şampiyon olurlar.
[Bu Quartet Nankatsu hakkında ne düşünüyorsunuz? Güzel ]
Ishizaki: Ta ha ha! Başardık! (Bu nasıl bir kahkaha! Dil Çıkarma )

Misugi zaferleri için önceki Ishizaki'yi ardından da Sanae'yi tebrik ediyor. Bunun üzerine Sanae: "Teşekkür ederim, herkesin sayesinde kazandık" diyor. Misugi ise "Hayır, onun için değil" deyince böyle söylemesinin nedeninin Tsubasa'nın yakında Japonya'ya dönecek olması olduğunu anlıyoruz. (Ben: Spoiler vermek gibi olmasın ama zaten oyunun senaryolarından bir tanesinde tam da bu söylenen şekilde Tsubasa'nın Japonya'ya dönüşünde bir takıma dahil olup mücadelesini göreceğiz. Gülümseme )

...

Tsubasa ile Roberto'nun konuşmasından artık Tsubasa'nın profesyonel bir futbolcu olarak (tam da bu yüzden oyunun adı Pro no Raibaru-tachi Güzel ) takıma liderlik edeceğini anlıyoruz. Aynı zamanda yıllardır alıştığımız klasik Sao Paulo'dan geriye yalnız Gil ve Renato'nun kaldığını görüyoruz. (Ben: Bu arada bu yeni Sao Paulo hakkındaki düşüncelerinizi çok merak ettiğimi söylemeden geçemeyeceğim. Güzel )

Roberto: Şu anki Sao Paulo'nun kaptanı ve 10 numarası Stratto (Ben: Oyunun baş karakterlerinden olan Stratto hakkındaki ilk izlenimleriniz neler?) Stratto, Tsubasa ile aynı yaşta.

Stratto: Tsubasa sen misin? Bir Japon ne yapabilir ki? (Ben: Bu ifade bana fazlasıyla Aoi Shingo ile "Japonés" diyerek dalga geçen İtalyanları hatırlattı Güzel ) Stratto, Tsubasa'nın WY'deki başarısını (Burada kastedilen Profesyonel arena öncesi ile Super Striker'da başlayan TECMO-CT dönemi, diğer bir deyişle CT2-CT4 arası dönem) şanslı olmasına bağlıyor.

Stratto, İtalyan ve Milan'da gayet iyi bir performans sergilerken bir nedenden (şimdilik bilmiyoruz) takımı bırakıp Brezilya'ya gelmiş. Roberto onun için biraz problemli bir kişilik ancak kesinlikle son derece teknik ve çok güçlü olduğunu ifade ediyor.
Maça başlamadan önceki son sürpriz ise Ishizaki'nin de takıma dahil olması. (Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Dil Çıkarma )

Ishizaki'nin ağzından bizzat Katagiri tarafından Japon futbolunu güçlendirmek adına ta buralara kadar gönderildiğini öğreniyoruz. Eh, Ishizaki böyle der de onu yedekte tutmak olur mu, olmaz elbette. Ben oyuna aldım ve hatta daha ilk maçtan Yamazaru Buster ile ilk golünü attı bile.  Güzel
Renato'nun yediği gol sonrasında Stratto: Kale direği bile senden iyidir! diyerek fena aşağılıyor.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Makoto Soda - 17-10-2022, Saat: 14:23
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Taro Misaki _11 - 17-10-2022, Saat: 17:37
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: Tsumax - 18-10-2022, Saat: 19:30
RE: CT Oynama Etkinliği - 16 Ekim 2022 - Yazar: ScoUnk - 23-10-2022, Saat: 18:36
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - 1 Kasım 2022 - Yazar: Hikaru Matsuyama - 02-11-2022, Saat: 22:03

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 559 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 296 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,905 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
CT2 Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 321 35,543 02-10-2023, Saat: 22:51
Son Yorum: Can_dobro

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi