*

Oyuncuların arka planda kalması

Bu konu; 5 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Taro Misaki _11
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Almanya dışında Arjantin, Fransa gibi takımlar da fazla etki gösterememişti U-20 Dünya Gençler Şampiyonası'nda. Ama illa her turnuvada aynı takımlar ön planda gösterilecek değil. Mesela U-16'da Uruguay fazla etkili değildi, ama U-20'de bayağı detaylı anlatılan kulüplerden biri oldu. Meksika gibi bir takım hiç yoktu, ama bu takım da U-20'de ortaya çıktı ve CT dünyasında yer edinmiş oldu.

Yani yeni takımları ön plana çıkarırken, eski takımları genellikle arka plana atıyor Yoichi. Ben yeni takımların fazla ön planda olmasından dolayı sıkıntılı değilim. Ama eski takımların fazla geri plana atılmasından hiç memnun değilim.

Mesela Schneider gibi bir oyuncu World Youth'ta kendini hiç gösteremedi. Sadece Schneider da değil Almanya direkt geri plana atılmıştı. Yarı finalde Brezilya'ya 5-0 yenildikleri maçta Schneider ve Muller sakat olduğundan dolayı oynamamıştı ama buna rağmen böylesi bir hezimetin Almanya'ya büyük darbe vurduğunu düşünüyorum. Grup maçlarında İsveç'e rahat yenilmişlerdi. Turnuva başlamadan önce Kaltz, Schneider Neo Fire Shoot geliştirdi demişti ama bu şutu hiç göremedik. Kızgın - Sinirli  Ayrıca Dünya Gençler Şampiyonası başlamadan önce Hollanda'ya karşı da dostluk maçı kaybetmişlerdi. Kısacası Almanya'ya büyük haksızlık yapıldı World Youth'ta.

Hülasa fikrim şu, yeni çıkan takımların fazla ön plana çıkmasında bir sorun görmüyorum, ama eski takımların geri plana atılmasını sevmiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
Oyuncuların arka planda kalması - Yazar: Taro Misaki _11 - 23-08-2022, Saat: 14:27
RE: Oyuncuların arka planda kalması - Yazar: Karl Heinz Schneider - 23-08-2022, Saat: 15:16
RE: Oyuncuların arka planda kalması - Yazar: ScoUnk - 23-08-2022, Saat: 15:25
RE: Oyuncuların arka planda kalması - Yazar: Taro Misaki _11 - 23-08-2022, Saat: 16:38
RE: Oyuncuların arka planda kalması - Yazar: Taro Misaki _11 - 23-08-2022, Saat: 18:59

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Mangadaki Oyuncuların teknik direktör halleri Misaki59 21 2,527 09-09-2020, Saat: 22:52
Son Yorum: HmzYgz

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi