*

Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği

Bu konu; 243 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@ScoUnk

Senin maçını şimdi izlemeyi bitirdim. Yanlış anlama ama çektiğin şutlar kalecinin yiyebileceği türden şutlar değildi.
Tachibanalarla gol atmana şaşırdım doğrusu. Bu kaleciye röveşata ile gol atman çok zor. Aynı şekilde Skylab Hurricane de çok güçlü bir şut değil.
Misaki ve Misugi'nin en güçlü şutlarını enerjileri tam iken kullanırsan daha etkili oluyor.
Ben bu maçta Misugi'nin 400 lük röveşatası hariç hiç röveşata çekmedim.
Sano bende Misugi geldikten sonra hep yedek kaldı. 9 Numarada Matsuyama oynuyor.
Golleride dediğim gibi Misugi birisini direkten dönen topta tamamladı ki direkten dönen topta Jumping Volley'di.Sen de bu şutla file deldin.
Diğer golü 400 lük röveşata ile attı.Diğer iki golde Jumping Volley ve Eagle Shotla geldi.
Senden sadece 1 gol fazla attım Gülümseme Yanılmıyorsam ; yanlış hatırlıyorsam düzeltebilirisiniz 2 maç kaybettim diye hatırlıyorum.
İstersen level değerlerimi paylaşabilirim.

[Resim: gu6bvwk.png]

Ben yine de paylaşım yapayım soru işareti kalmasın. Irak maçını da oynamıştım.
Arabistan maçı öncesi level durumum.
CT3 etkinliğindeki durum tekrar başıma gelmesin diye senin paylaştığın rom ile oynuyorum.
[Resim: GxL9GX.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Yazar: Makoto Soda - 08-08-2022, Saat: 12:32

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 289 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,768 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,989 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: