*

Hangi Grêmio daha güçlü (CT2 vs CT3)

Bu konu; 5 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Hikaru Matsuyama
Anket Başlığı: Hangi Grêmio daha güçlü (CT2 vs CT3)
Captain Tsubasa 2 Super Striker
Captain Tsubasa 3 Koutei no Chousen
[Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yanıtlar için teşekkür ederim, kendi fikirlerimi de daha fazla vakit geçirmeksizin paylaşmak isterim.

En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim, bence de Captain Tsubasa 3 Koutei no Chousen'deki Gremio DAHA GÜÇLÜ. 

Tabi böyle söylememin nedeni Gremio'nun özel oyuncularının güçlenmiş, kendilerini geliştirmiş olmaları.

Meao
Super Striker'da Drive Shoot'a gol şansı tanımayan (bunu aşmayı başarıyorum ancak konumuz şimdi bu detaylar değil Güzel ) Meao, bu defa Cyclone şutu durdurur bir hale gelmiş. Senaryo gereği Tsubasa'nın enerji götürmeyen Cyclone vuruşu kesin gol oluyor sanıyordum ancak Karl Heinz Schneider'in de dediği gibi bu şut kesin gol olmuyor. Bana oynadığım ve Ara Sahneler çevirisini yaptığım dönemlerde öyle denk gelmiş demek ki. Tabi bu durumda o çalışmadaki hatalı ifadeyi düzeltmem gerekecek, kimsenin de dikkatini çekmemiş.  Dil Çıkarma  Meao'nun Cyclone'u kurtarabilmesinin sebebi büyük ihtimalle bu şutun bu oyunda Tsubasa'nın ayağına fazla yük bindirmesi ve bu nedenle Tsubasa'nın etkili Cyclone şutları çekemiyor oluşu olabilir. Ancak günün sonunda Meao'nun Cyclone şutlarını da kurtardığı gerçeğini göz ardı edemeyiz. Meao, Overhead Kick, Drive Overhead gibi vuruşları da çıkarabiliyor oysa ki Super Striker'da gardını düşüren ve fileleri delen Drive Overhead sonrası Overhead Kick ile gol bulması hiç de zor değil. 

Da Silva
Passion Stampede tekniği ile belki gol yollarında hemen hemen aynı seviyede kalmış olsa da etkili çalımlarla ofansif yönünün güçlendiği bir gerçek.

Özetle her iki özel oyuncusu da Super Striker'daki performanslarına kıyasla daha güçlü durumdalar. Zaten bu seferki Rio Kupasında yarı finale kadar yükselmiş olmaları da güçlendiklerinin ispatı.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Hangi Grêmio daha güçlü (CT2 vs CT3) - Yazar: Jun Misugi - 03-07-2022, Saat: 11:56
RE: Hangi Grêmio daha güçlü (CT2 vs CT3) - Yazar: Hikaru Matsuyama - 04-07-2022, Saat: 15:08
RE: Hangi Grêmio daha güçlü (CT2 vs CT3) - Yazar: ScoUnk - 05-07-2022, Saat: 15:34

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Bu kaleci mi daha kibirli Wakabayashi mi? hokuzpokuz 0 358 09-07-2025, Saat: 16:15
Son Yorum: hokuzpokuz
Hangi ikili Napolyon 0 407 28-03-2025, Saat: 21:15
Son Yorum: Napolyon
Hangi müzik daha iyi Napolyon 3 516 08-09-2024, Saat: 21:06
Son Yorum: Oozora Tsubasa
Hangi Nes Emulatör Daha İyi ozan55 3 757 07-07-2022, Saat: 11:10
Son Yorum: Jun Misugi
yeni bir tsubasa oyunu daha mı geliyor? genzow 9 1,328 07-12-2020, Saat: 23:25
Son Yorum: Tsumax

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: