*

CT animeleri ne kadar hikayeye uygun?

Bu konu; 3 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : Juan Diaz
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben ortalama birine göre oldukça fazla sayıda anime izlemiş birisiyim ve doldurma bölümler diyebileceğimiz bu filler'lardan hiç ama hiç hazzetmem. 

Söz konusu CT olunca bu can sıkıcı bölümler açısından şanslıyız çünkü sayıları çok fazla değil ancak ScoUnk'un da vurguladığı gibi CT animesindeki sıkıntı yeniden yapımların (remake) fazlalığı. Gerçi son remake olan Captain Tsubasa 2018 benim oldukça hoşuma gitmiş olsa da artık yeni bir şeyler görmek istiyorum (çok fazla umudum olmamasına karşın).

https://www.animefillerguide.com/2020/05...-list.html

Bu sitede en azından Captain Tsubasa'nın ilk serisindeki filler bölümleri belirtmişler, belki işine yarayabilir. 
İyi seyirler.  Güzel İzle, keyfini çıkar ama sonra uslu uslu manga oku.  Dil Çıkarma
| 12 | Eagle Shot | Eagle Shot Pass | Teppoumizu Tackle | Ball Keep Ability | Furano FC |
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
CT animeleri ne kadar hikayeye uygun? - Yazar: Juan Diaz - 03-04-2022, Saat: 15:37
RE: CT animeleri ne kadar hikayeye uygun? - Yazar: ScoUnk - 03-04-2022, Saat: 16:45
RE: CT animeleri ne kadar hikayeye uygun? - Yazar: Hikaru Matsuyama - 03-04-2022, Saat: 18:35

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: