*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@Makoto Soda

Hack oyunlarına karşı önyargılıyım. İyi olduğundan şüphem yok, ama keyif almıyorum oynarken. Belki bir gün denerim bilmiyorum.

Onun dışında, madem herkes yaptı maçını, atmakta zarar yok, gerçi zaten saat 12'yi geçmiş maç günü gelmiş. Gülümseme

Japonya 4-2 Brezilya

Biraz şansımın yaver gittiği, biraz da taktik yaptığım bir maç oldu. İlk yarıda 2 gol bulmayı başardım. Neo Tiger boşa gitti, ama 2 Cyclone ile öne geçtim. Malesef kalemde de 1 gol gördüm.

İkinci yarıda Coimbra girer girmez kaleye sürdü ve Mach Shoot vurdu. İşte şanslı olduğum nokta burasıydı, Wakabayashi'yi geçen top direğe takıldı. Sonrasında biraz vakit geçirerek yavaş atak yaparak süreye oynadım. Karşı karşıya Neo Tiger vurdum fakat kaleci Hyuga'yı uçurdu, dönen top ise bende kaldı ve Misugi'nin röveşatası ile 3-1 öne geçtim. Bir şekilde yine gol yedim, fakat Tsubasa'nın enerjisi dolmuştu, bir Cyclone daha vurarak 4-2 öne geçtim. Kalan sürede bir Mach Shoot'u daha Wakabayashi yumrukladı, diğerlerinde de kalesini gole kapattı. Sonuç olarak benim için turnuva da, oyun da, etkinlik de sona ermiş oldu.

Burada etkinlik boyunca 1 gün bile geciktirmeden maçlarını yapan herkese teşekkür ederim. Çok verimli bir etkinlik oldu. Bir süre sonra benim, ya da sizlerin düzenlediği bir etkinlikte tekrar görüşmek dileğiyle. Gülümseme

[Resim: hS4iDOk.png]
Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: ScoUnk - 19-12-2021, Saat: 00:03

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 555 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 288 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,654 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 41,984 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi