*

Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği!

Bu konu; 273 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : ScoUnk
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Japonya vs Almanya

Tsubasa (Misugi) - Cyclone
Schneider - Röveşata
Tsubasa (Masao) - Cyclone
Schneider - Fire Shoot
Matsuyama - Kafa tamamlama.

Masao (Kazuo) - Skylab Twin Shoot boş kaleye.
No. 6 - Kafa tamamlama.
Tsubasa (Misaki) - Cyclone
Kapellomann - Sidewinder

Japonya 5-4 Almanya

Güzel bir maçtı. Schneider - Wakabayashi düellosunda kazanan açık ara Schneider oldu. Wakabayashi yalnızca Schneider'ın bir röveşatasını tutabildi ancak dönen topta yine Schneider Overhead Kick vurdu ve golü attı.

Maçta genel olarak ben üstündüm. Almanya da zaman zaman etkiliydi. İlk yarının sonunda Schneider'ın Fire Shoot'u havadayken hakem ilk yarıyı bitirdi. Soda ile iki kez Racor Tackle ile top kaptım. Muller bir sürü şutumu çok rahat yakaladı. Maç ortada geçti diyebilirim ama biraz daha Japonya üstündü. En sonunda da durum 5-4 oldu ve maç bitti.

Cyclone sayesinde pek sıkıntı çekmedim atak konusunda. Muller aslında Cyclone'u çıkarabilecek güçte. Gol yeme ihtimali tabii ki daha fazla ama çıkarması tesadüf olmaz.

Ama bu maç ne yaparsa yapsın çıkaramadı. Hep yumrukladı ama her defasında uçtu ve top ağları yırttı. Muller yumruğunu topa koyup uçtuğunda ne acılar çekti acaba. Açık Ağızlı Gülümseme

Artık final maçına geldik ve son rakibimiz Brezilya. Bakalım Carlos, Coimbra ve Gertise karşısında nasıl bir final karşılaşması olacak.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Yukarı Çık Cevapla

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Yazar: Karl Heinz Schneider - 18-12-2021, Saat: 15:53

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynama Etkinliği nadeltourahara 0 462 16-08-2025, Saat: 20:26
Son Yorum: nadeltourahara
Captain Tsubasa Oynama Etkinliği nadeltourahara 3 557 17-02-2025, Saat: 13:45
Son Yorum: nadeltourahara
eFootball’da “Captain Tsubasa” Fırtınası Esecek KoJiRo41 1 290 07-12-2024, Saat: 08:36
Son Yorum: Ysy56
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği Karl Heinz Schneider 298 24,876 10-08-2024, Saat: 16:54
Son Yorum: Hiena 2
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği ScoUnk 468 42,092 23-11-2023, Saat: 22:17
Son Yorum: Makoto Soda

Yönetim Ayarları
Hızlı Menü:

Görüntüleyenler: